Τούνη: Δεν πάει ο νους σου τι έχει σπουδάσει και πού εργαζόταν–Η συνάντηση που έφερε την αποκάλυψη
Showbiz

Τούνη: Δεν πάει ο νους σου τι έχει σπουδάσει και πού εργαζόταν–Η συνάντηση που έφερε την αποκάλυψη

Η συνάντηση της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο έφερε την αποκάλυψη

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και αργότερα να έκανε «γκελ» μέσα από το Instagram,ωστόσο μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε μας αποκάλυψε τόσο τις σπουδές της όσο και τη δουλειά που έκανε πριν μερικά χρόνια.

touni-(1).jpg

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη μοιράστηκε ένα βίντεο αποκαλύπτοντας πως συνάντησε μια παλιά της… μαθήτρια!

touni-(2).jpg

«Συνάντησα στο αεροδρόμιο μια μαθήτριά μου που έγινε 20 χρονών. Πολύ χάρηκα που με χαιρέτησε και ακόμα περισσότερο που μου είπε ότι ήμουν πολύ καλή δασκάλα. Εσύ ήξερες ότι είχα τελειώσει παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης; Μου είπε “δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά ήμουν μαθήτριά σου όταν έκανες την πρακτική σου”. Είμαι παιδαγωγός δεν ξέρω αν το ξέρετε. Συνάντησα μαθήτριά μου. Με θυμόταν. Και εγώ τη θυμήθηκαν φυσιογνωμικά. Η κοπέλα έχει γίνει 20 χρονών. Πόσο πολύ έχω γεράσει Θεέ μου; Ήταν 12», λέει η Ιωάννα στο βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Αλεξανδρούπολης και έκανε την πρακτική της σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved