Ελένη Φουρέιρα: Oι 6 φωτό που μας δείχνει πώς είναι ως… εργαζόμενη μαμά και ταυτιζόμαστε απόλυτα!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Oι 6 φωτό που μας δείχνει πώς είναι ως… εργαζόμενη μαμά και ταυτιζόμαστε απόλυτα!

Πυρετωδώς την επιστροφή της ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα έχοντας ωστόσο ως προτεραιότητα τη φροντίδα του μωρού της.

Το αγοράκι της γεννήθηκε πριν από περίπου δυο μήνες και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει εντελώς.

Σιγά σιγά η Ελένη Φουρέιρα βρίσκει τα πατήματά της και παράλληλα προετοιμάζεται για την καλλιτεχνική επιστροφή της με μια γεμάτη ενέργεια περιοδεία. Όπως μάλιστα, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω social media, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το «Eleni Foureira Reborn Tour», που σημαίνει tour αναγέννησης.

unknown_335724083_3562579623974553_2606823413888894394_n.jpg

Το απόγευμα της Παρασκευής (24-03) μοιράστηκε 6 φωτογραφίες μέσα από τις οποίες μας δείχνει πώς είναι ως… εργαζόμενη μαμά

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε πρόσφατα στην ελληνική Vogue και εξομολογήθηκε πως πάλευε ενάμιση χρόνο να γίνει μητέρα και μπήκε αρκετές φορές στη διαδικασία της εξωσωματικής.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.»

«Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved