Χριστίνα Μπόμπα: Μας έδειξε τον μπαμπά της και τα… χάσαμε! Νεότατος και γοητευτικός!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Μας έδειξε τον μπαμπά της και τα… χάσαμε! Νεότατος και γοητευτικός!

Μας έδειξε τον μπαμπά της η Χριστίνα Μπόμπα και για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε πως τελικά η ομορφιά είναι θέμα DNA.

Και μπορεί τη μαμά της να τη βλέπουμε πιο συχνά στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media της, ωστόσο τα στιγμιότυπα με τον μπαμπά της είναι πιο σπάνια. Αυτή τη φορά όμως μας έκανε την έκπληξη και πάθαμε πλάκα!

1679687559624-617574768-mpompa-(2).jpg

Είναι νεότατος κα γοητευτικότατος.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί και η Χριστίνα μοιράστηκε τη φωτογραφία γράφοντας: «Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μας, ο μπαμπάς μας» με αφορμή την συνάντησή τους στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο μαγαζί με παγωτά που έχει ανοίξει η Χριστίνα με τον Σάκη.

Δες τη φωτό στη gallery

«Τα κοριτσάκια μου έχουν μεγαλώσει πλέον. Σήμερα δεν τους είπα ότι θα είμαι εδώ, απλά τους είπα ότι θα μείνουν με τον μπαμπά τους και μάλιστα, έτυχε να είναι και η γιαγιά εδώ από το Σαββατοκύριακο. Πλέον δεν κάνουν πολλές σκανδαλιές, είναι χαρούμενες και παιχνιδιάρες, αλλά ευτυχώς επειδή είμαστε και οι δύο, συνεννοούμαστε μια χαρά. Τα κορίτσια δεν παρακολουθούν το Dragon’s Den γιατί κοιμούνται εκείνη την στιγμή. Όταν γνωρίζουμε όμως, ότι έχουμε δώσει κάπου μια συνέντευξη, το βάζουμε στην τηλεόραση να τους δουν και χαίρονται πολύ. Το Dragon’s Den είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά», δήλωσε πρόσφατα η Χριστίνα για την καθημερινότητα με τις δίδυμες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved