Σόμμερ: Η πιο τρυφερή εικόνα: Απαθανατίζει τη γυναίκα του να θηλάζει την κόρη τους στην πισίνα
Showbiz

Σόμμερ: Η πιο τρυφερή εικόνα: Απαθανατίζει τη γυναίκα του να θηλάζει την κόρη τους στην πισίνα

Μόλις τριών μηνών είναι η κόρη που έχουν αποκτήσει ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του Βαλεντίνη Παπαδάκη οι οποίοι έχουν ήδη ένα αγοράκι δύο ετών. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021 και λίγες εβδομάδες αργότερα υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα γλυκύτατο αγοράκι που βάφτισαν Ιάσονα.

Μόλις τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι δυο τους έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, κρατώντας για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους που σήμερα είναι τριών μηνών.

Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη σύζυγό του έχουν αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και μάλιστα ο Κώστας Σόμμερ θέλει σύντομα να αποκτήσει ακόμα περισσότερα παιδιά, κάτι που βρίσκει τη... σθεναρή αντίδραση της Βαλεντίνης η οποία δήλωσε πρόσφατα με χιούμορ:

«Ακόμα δεν είμαστε για τρίτο παιδάκι αν και ο Κώστας είναι… unstoppable! Δεν ξέρω, με περίμενε σε όλη του τη ζωή και σου λέει αφού ήρθε, να τη, εδώ θα κάνουμε παιδιά αβέρτα».

Πάντως το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή με τα παιδιά του και μάλιστα ο Κώστας Σόμμερ ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, την ώρα που η γυναίκα του θηλάζει το κοριτσάκι τους ενώ βρίσκονται μέσα στην πισίνα.

Η συγκεκριμένη εικόνα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved