Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκης: Στις αρχές καλοκαιριού ο γάμος τους στη Μύκονο - Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

Παναγιωτακοπούλου-Πηλαδάκης: Στις αρχές καλοκαιριού ο γάμος τους στη Μύκονο - Όλες οι λεπτομέρειες

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά την απόφασή τους να ενώσουν ενώπιον Θεού και ανθρώπων τις ζωές τους. 

Το ζευγάρι που είναι μαζί ήδη περίπου τρεισήμισι χρόνια, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και έτσι η όμορφη Ναυσικά ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τον γάμο του που θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τη Real είναι το νησί που και οι δύο λατρεύουν και μάλιστα εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία ο επιχειρηματίας όπου και αναμένεται να γίνει ο γάμος. Το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο σπίτι ενώ και η δεξίωση θα οργανωθεί εκεί για τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η γυναίκα που τους γνώρισε και τους έφερε κοντά. Δεν είναι άλλη από τη σύντροφο του Πάνου Καλλίδη, Λεάννα Μάρκογλου η οποία είναι στενή φίλη και των δύο.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω της make up artist όταν εκείνη έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ και εκείνος μόλις είχε βγει από τη μακροχρόνια σχέση του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι όμως κανείς δεν περίμενε πως τρεισήμισι χρόνια μετά οι δυο τους θα έπαιρναν την απόφαση να παντρευτούν. Άλλωστε δεν ήταν ο πρώτος γάμος για τον επιχειρηματία που είχε παντρευτεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και μαζί απέκτησαν δύο γιους. Για εκείνη θα είναι η πρώτη φορά και γι' αυτό θέλει να είναι όλα τέλεια εκείνη την ξεχωριστή μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved