Αναστασία Τσιλιμπίου: Η δύσκολη σκηνή στη «Νύχτα», η προσωπική της ζωή & το σχόλιο για τον Μπισμπίκη
Showbiz

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η δύσκολη σκηνή στη «Νύχτα», η προσωπική της ζωή & το σχόλιο για τον Μπισμπίκη

Γεια σου: Η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, που την απολαμβάνουμε φέτος, στον Βασίλη Μπισμπίκη και στην προσωπική της ζωή.

«Ξεκίνησα από το μόντελινγκ πρώτα και μετά συνέχισα με τις σειρές και την "καρδιά ενός αγγέλου" στον Alpha. Προφανώς και ήταν δύσκολη η σκηνή του βιασμού στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”. Ήταν έντονη! Με πνίγει η αδικία για τα θύματα που μπορεί να έχουν ζήσει αυτό το πράγμα και να μην έχουν μια αγκαλιά. Κατάλαβα μέσα από το ρόλο μου ότι μετά από έναν βιασμό, ποτέ δεν είσαι ξανά η ίδια», είπε αρχικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

tsilimpiou.jpeg

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή: «Είναι ωραίο να εκφράζονται οι άνθρωποι είτε για την αγάπη τους είτε για τη δουλειά τους. Όλοι έχουμε αρνητικά σχόλια. Τώρα, λίγο πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη, διάβαζα αρνητικά σχόλια για μένα. Ο καθένας βγάζει τη χολή του και την πίκρα του χωρίς να σκέφτεται αν αυτό που λέει εγώ θα το σκέφτομαι για μέρες. Έχω διαβάσει τα πάντα, ότι είμαι ατάλαντη, χαζή ξέρω γω».

«Η κωμωδία είναι ένας τρόπος να γελάσεις με αυτά που σε βασανίζουν. Έχω σχέση από απόσταση. Το αγόρι μου δεν βλέπει το “Αυτή η νύχτα μένει” γιατί στεναχωριέται. Η σχέση από απόσταση θέλει υπομονή, επικοινωνία και εμπιστοσύνη», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved