Δημήτρης Πετρόπουλος: «Η ζωή είναι δώρο και μου έχει χαριστεί κατ’ επανάληψη»
Showbiz

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Η ζωή είναι δώρο και μου έχει χαριστεί κατ’ επανάληψη»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υγεία του αλλά και στο πώς αντιμετωπίζει την ζωή!

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Έφτασα δυο φορές κοντά στον θάνατό, όταν νόσησα από καρκίνο και αργότερα όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έχω όμως μια εκ γενετής ανεμελιά και δεν δραματοποιώ τα θέματα υγείας. Δεν με βαραίνουν. Καμιά φορά βέβαια αυτό είναι και επικίνδυνο γιατί δεν τα παρακολουθώ με την επιμέλεια που πρέπει. Μετά από όλα αυτά που έχω περάσει εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ανεμελιά μάλλον μου είναι ευεργετική.

Κάθομαι και σκέφτομαι ότι θα είχα αποφύγει κάποιες επιπλοκές στην υγεία μου αν ήμουν πιο προσεκτικός, αλλά πάλι ξανά ψηφίζω ανεμελιά. Δεν περνάει αλλιώς η ζωή. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ατρόμητος πηγαίνοντας προς τον θάνατο, αλλά κατά βάθος δεν κακοβάζω. Δεν περνάει από το μυαλό μου το χειρότερο. Δεν έλεγα ότι «α, θα μπω στο χειρουργείο και δεν θα βγω». Έλεγα και αν δεν βγω δεν θα το μάθω και ποτέ. Η ζωή είναι δώρο και μου έχει χαριστεί κατ’ επανάληψη. Έχω πάρει πολλές παρατάσεις.

  • Τα γηρατειά σας φοβίζουν;

Όχι, με την ανευθυνότητα που με δέρνει (γέλια). Λέω ψέματα, γιατί δεν θα ήθελα να εξαρτηθώ από κανόναν. Δεν έχω ένα σημείο αναφοράς να πω κάποιος θα με νοιαστεί με αγάπη χωρίς να βαρυγκωμά, γι’ αυτό και δεν θέλω αυτή την πλευρά των γηρατειών. Δεν θέλω και να πονάω, δεν μου αρέσει αυτό, είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved