Φαίη Ξυλά: «Γενικά επιδιώκω να είμαι χαλαρή με τον γιο μου»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Γενικά επιδιώκω να είμαι χαλαρή με τον γιο μου»

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό με αφορμή της παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι».

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τις ερωτήσεις που δέχεται συνέχεια από δημοσιογράφους και όχι μόνο.

  • Η ερώτηση για την προσωπική σου ζωή ωστόσο είναι μια ερώτηση που δέχεσαι συχνά, σωστά;

Ναι, μετά το διαζύγιό μου. Μόνο όταν είσαι παντρεμένος, ησυχάζεις λίγο.

  • Θα σε ρωτήσω απλώς αν είσαι καλά σε αυτήν τη φάση.

Είμαι πολύ καλά. Μέσα στην πολύ άσχημη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, προσπαθώ να είμαι καλά. Δεν μπορώ να πω πως δεν με επηρεάζει ό,τι συμβαίνει γύρω μου - και δεν συμβαίνουν ωραία πράγματα τον τελευταίο καιρό. Θέλω όμως να εστιάζω στα θετικά γιατί η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να προχωράμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε, ότι δεν βλέπουμε -ή κάνουμε ότι δεν βλέπουμε- τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία. Είναι κάτι που κάνουμε επειδή πρέπει να επιβιώσουμε.

  • Ποιο είναι το αντίδοτό σου;

Οι άνθρωποι που αγαπώ και που με αγαπούν. Σε αυτούς στηρίζομαι και αυτοί στηρίζονται σε μένα, από αυτούς παίρνω και προσπαθώ να δίνω χαρά ώστε να μπορώ να δίνω και παραπέρα.

faih-xyla-(3).jpg
  • Είσαι άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;

Μάλλον μισογεμάτο καθώς στις άσχημες σιιγμές μου προσπαθώ να βιώνω τον πόνο και τη στενοχώρια μου -θεωρώ πως δεν πρέπει να αφήνουμε κατάλοιπα-, αλλά, από εκεί και πέρα, να τις βλέπω ως εφαλτήριο για κάτι καλό που θα έρθει.

  • Ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου τι επικρατεί συνήθως;

Τα θέλω, και προσπαθώ να είναι τα δικά μου θέλω και να μην μπερδεύονται με εκείνα των άλλων.

  • Τι είδους μαμά θα έλεγες πως είσαι;

Νομίζω ότι είμαι όπως είμαι και γενικότερα ως άνθρωπος, δηλαδή αρκετά χαλαρή. Προσπαθώ να θέτω κάποια όρια που πιστεύω πως είναι σημαντικά και για τα παιδιά και για τους ενηλίκους. Μέσα στα όρια αισθανόμαστε ασφάλεια, κι ένα παιδί έχει ανάγκη την οριοθέτηση για να μπορεί να νιώσει και ελεύθερο.

Θεωρώ πως αυτό ισχύει και για τους μεγάλους καθώς βλέπω πολλούς ανοριοθέτητους ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε τα όρια των άλλων. Γενικά επιδιώκω να είμαι χαλαρή με το γιο μου, να μιλάμε πολύ και να εξηγούμε πράγματα ο ένας στον άλλο για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα. Δεν είμαι ιδιαίτερα αυστηρή ως άνθρωπος, οπότε δεν θα μπορούσα να είμαι και ως μαμά.

  • Υπάρχει κάτι που θα ήθελες πολύ να συμβεί στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή στο άμεσο μέλλον;

Είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι-γιατί ονειροπολώ συνεχώς-, αλλά βρίσκονται σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά, είπε η Φαίη Ξυλά στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved