Χριστίνα Λαμπίρη: «Κάποιοι δεν θέλουν να δουλέψουν. Υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθα περήφανη»
Showbiz

Χριστίνα Λαμπίρη: «Κάποιοι δεν θέλουν να δουλέψουν. Υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθα περήφανη»

Δύο στη 1: Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν σήμερα (25/3) καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την τηλέοραση του σήμερα κι εκείνη όταν η ίδια ξεκίνησε σε αυτή τη δουλειά.

«Βλέπω ότι κάποιοι δεν θέλουν να δουλέψουν, σοβαρά και δεν έχει να κάνει με τους παρουσιαστές. Όταν ξεκίνησε η ιστορία του lifestyle, στα πρώτα βήματα είχαμε τον διευθυντή μας, τον Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος πήγε στο Star και έχτισε όλο αυτό που λέμε εμείς lifestyle. Εκείνος το έστησε, κακά τα ψέματα παιδιά. Όταν αυτή η εκπομπή είχε επιτυχία, ξαφνικά όλη η ελληνική τηλεόραση άρχισε να γεμίζει από μία τέτοια εκπομπή. Για να σταθούν μετά οι εκπομπές έπρεπε να γίνουν πολύ σκληρές και να κάνουν ακρότητες. Υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθα περήφανη», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη και συνέχισε:

ampiri.jpeg


«Έχω μια περίεργη φιλοσοφία για την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Δεν κάνεις τηλεόραση για εσένα. Το μεγάλο πρόβλημα της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή είναι ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές κάνουν τηλεόραση για τους ίδιους. Αν κάποιος απομαγνητοφωνήσει εκπομπές θα δει ότι η εκπομπή έχει να κάνει με αυτούς τους ίδιους. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τις προσωπικότητες των ίδιων παρά με το γεγονός αυτό καθ’ αυτό. Έχουν καταντήσει να πουλάνε περισσότερο από το ίδιο το θέμα.

Απευθύνεσαι σε κόσμο, πρέπει να προσέχεις τι λες, πρέπει να έχεις το νου σου τι μεταφέρεις. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα και να διαχειριστούμε όλες τις καταστάσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι ένας πολύ καλός παρουσιαστής της ψυχαγωγίας μπορείς με την ίδια άνεση να κάνεις και μια βαριά ενημέρωση ή να χειριστείς ένα πολύ λεπτό θέμα της επικαιρότητας. Αυτό είναι λάθος, ακόμη και να έχεις την ικανότητα, ξεχώρισέ το, κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά. Εκτός αν το κάνεις πολύ κίτρινα και επιθετικά, οπότε δεν το κάνει για την είδηση το κάνει επειδή είναι εθισμένος σε αυτό».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved