Ο Τάσος Μπουγάς στο gossip-tv: «Δεν θυμάμαι καθόλου την αμοιβή που πήρα για τη διαφήμιση»
Showbiz

Ο Τάσος Μπουγάς στο gossip-tv: «Δεν θυμάμαι καθόλου την αμοιβή που πήρα για τη διαφήμιση»

Ο Τάσος Μπουγάς είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Ο επονομαζόμενος «Πλανητάρχης» της πίστας είναι το κεντρικό πρόσωπο της πασχαλινής τηλεοπτικής καμπάνιας γνωστής αλυσίδας καταστημάτων και το εν λόγω σποτ έχει γίνει viral από την πρώτη προβολή.

Ο καλλιτέχνης εμφανίζεται στο διαφημιστικό ως «Πλανητάρχης» που τον περικυκλώνουν: ένα κόκκινο αυγό ως διαστημόπλοιο στη Σελήνη, μία χορεύτρια ντυμένη κουνελάκι που κάνει pole dancing, ποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες, αρνιά και κοκορέτσια. Ο ίδιος σε ρόλο αστροναύτη αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, επειδή έχει «εκδιωχθεί» όπως λέει τραγουδιστά, από τους vegan στους ρυθμούς του «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

tasos-bougas-850x460.jpg

Ο Τάσος Μπουγάς είναι σήμερα 70 ετών και αν μελετήσει κανείς την πορεία του ως τώρα θα καταλάβει πως η ζωή του μοιάζει… με κινηματογραφική ταινία. Ο τραγουδιστής μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για τη διαφήμιση, τις αντιδράσεις, τους έρωτες, τα διαζύγια και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Είστε αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών και θα ήθελα αρχικά να μας πείτε πως αποφασίσατε να αποδεχτείτε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Με βρήκε ο υπεύθυνος που είχε αναλάβει τη διαφημιστική, συζητήσαμε, τα βρήκαμε και μπήκα. Έτσι έγινε κι εγώ δέχτηκα να πω το τραγούδι αυτό που μου είπανε να πω.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-03-25-8.12.32-mm.png

Η απάντησή σας στις αντιδράσεις που υπάρχουν;

Δεν με ενοχλεί καθόλου. Εγώ έκανα πολύ σωστά τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα ότι και να λένε δεν με ενδιαφέρει. Δεν με πειράζει, δεν με επηρεάζει και δεν με ενοχλεί κανένα σχόλιο. Μόνο αν με βρίσει ο άλλος μπορεί να ενοχληθώ και να αντιδράσω.

Εγώ έκανα πολύ σωστά τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα ότι και να λένε δεν με ενδιαφέρει

Τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σας ενόχλησαν; Μιλήσατε;

Όχι, δεν ήξερε στην αρχή και μετά μου ζήτησε και συγνώμη. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν γνώριζε πως η εταιρία είχε πάρει την άδεια από τον Γιώργο Θεοφάνους που έχει γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι. Αυτός είναι και ο λόγος που είπε αυτά που είπε και κανένας άλλος.

Η αμοιβή ήταν το κίνητρο για να πείτε το «ναι»;

Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι καθόλου την αμοιβή που πήρα για τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Δεν θα ήθελα να μιλήσω καθόλου για αμοιβές και χρήματα.

Πώς νιώσατε που ερμηνεύσατε ένα κομμάτι του Γιώργου Θεοφάνους;

Το ίδιο ακριβώς που νιώθω όταν ερμηνεύω του καθενός το τραγούδι. Μου έχουν γράψει και μεγαλύτερες φίρμες τραγούδια.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήξερε στην αρχή και μετά μου ζήτησε και συγνώμη... Δεν γνώριζε πως η εταιρία είχε πάρει την άδεια από τον Γιώργο Θεοφάνους

Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι καινούργιο;

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι που λέγεται «Όλα τα καλά». Είναι ένα ακόμη νέο κομμάτι στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Ο χαρακτηρισμός «Πλανητάρχης» πώς προέκυψε;

Προέκυψε το 1998 από το τραγούδι που έγραψα για τον τότε πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον. Δούλευα στη Θεσσαλονίκη εκείνη την περίοδο και ένας φίλος μου, ο Μπάμπης μου είπε: «Γράψε ένα τραγούδι για τον Κλίντον». Έκατσα και μέσα σε δύο λεπτά το είχα γράψει. Τρεις μέρες μετά έχω κανονίσει ένα έξτρα στην Κοζάνη. Έχουμε περίπου 5.000 κόσμο. Λέω στην ορχήστρα: «Πάμε να πούμε τον “Πλανητάρχη”». Κάποιοι είχαν ενδοιασμούς. Τελικά το παίξαμε και έγινε τεράστιο σουξέ! Είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό Πίστα. Κάθε 13 μέρες έκοβαν 33.000 cd.

Η τηλεόραση σας ενδιαφέρει; Σε κριτική επιτροπή θα πηγαίνατε;

Με ενδιαφέρει να βγω στην τηλεόραση μόνο ως τραγουδιστή. Ως κριτής όχι, διότι δεν μπορώ να πάω να κοροϊδεύω τα παιδιά όσο και να πληρωθώ.

44183189_714547432247162_6421884875355193344_n.jpg

Έχετε κάνει 12 γάμους και έχετε πάρει 12 διαζύγια. Κάνοντας ένα απολογισμό, νομίζετε πως ήταν δικό σας λάθος, ο εκάστοτε χωρισμός;

Όχι δεν έκανα κάπου λάθος. Μου αρέσουν οι γυναίκες και για αυτό το έκανα. Τις πιο πολλές φορές εγώ δεν ήμουν εντάξει απέναντι τους γιατί πολλές φορές λόγω δουλειάς με παρακολουθούσαν και με πετύχαιναν με άλλη να φεύγω το πρωί. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που παίρναμε διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved