Βασίλης Καρράς: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Τι λέει στενός του συνεργάτης
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Τι λέει στενός του συνεργάτης

Γεια σου: Ο Βασίλης Καρράς μας ανησύχησε όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια που είχε με την υγεία του ωστόσο φαίνεται πως όλα είναι καλά και ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες.

Ο στενός του συνεργάτης Βαγγέλης Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα (25/3) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή!

«Ο Βασίλης είναι δάσκαλος, είναι πατέρας, είναι συνεργάτης, είναι όλα για εμάς. Απλά επειδή λείπω στο εξωτερικό δεν ήξερα το πόσο μεγάλη έκταση μπορούσε να πάρει αυτό το θέμα.

ras.jpeg

Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε με τον Βασίλη, είπαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για το καλό. Δεν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος και συνέχισε μιλώντας στο Γεια σου:

«Ετοιμάζουμε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον, μιλάμε για διάφορα. Αισθάνεται πάρα πολύ καλά ο Βασίλης και θα επιστρέψει στη νύχτα. Σχεδιάζουμε όμορφα πράγματα, αισθάνεται πάρα πολύ καλά και δυνατός αυτή τη στιγμή, έχει πολλή διάθεση και του λείπει πάρα πολύ να ξαναγυρίσει γιατί αυτή είναι η ζωή του».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved