Όλγα Λαφαζάνη-Νίκος Οικονόμου: Η κόρη τους μεγάλωσε τόσο που ξεπέρασε σε ύψος τη μαμά της
Showbiz

Όλγα Λαφαζάνη-Νίκος Οικονόμου: Η κόρη τους μεγάλωσε τόσο που ξεπέρασε σε ύψος τη μαμά της

Δώδεκα χρονών είναι πια η κόρη της δημοσιογράφου Όλγας Λαφαζάνη και του πρώην μπασκετμπολίστα Νίκου Οικονόμου

Η Μαρία-Αλεξάνδρα, η κόρη της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου μεγάλωσε πολύ, σχεδόν πέρασε στο ύψος τη μητέρα της. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο πατέρας της, ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει ύψος 2,08 μ., μάλλον το κορίτσι θα ψηλώσει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Το 12χρονο μελαχρινό κορίτσι που έχει για νονά της την Σταματίνα Τσιμτσιλή, εθεάθη σε κοινή της βόλτα με τη μητέρα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ξεχωρίζει για την ψιλόλιγνη κορμοστασιά της και τη φινέτσα της.

Η Όλγα Λαφαζάνη παράλληλα με το απαιτητικό της πρόγραμμα φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στα δυο της παιδιά, καθώς, όπως έχει δηλώσει η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Μάλιστα, στο παρελθόν απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση, προκειμένου να αναθρέψει τα παιδιά της σωστά και να τους σταθεί στα πρώτα τους χρόνια στη ζωή.

Σε συνέντευξή της είχε τονίσει πως το ζητούμενο γι’ αυτήν είναι ο συνδυασμός της μητρότητας με την εργασία της που τόσο αγαπά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2011 γεννήθηκε η κόρη τους Μαρία-Αλεξάνδρα και το 2018, ο γιος τους, Γιώργος, ενώ ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει και άλλη μία κόρη από άλλο γάμο του.

Δείτε φωτoγραφίες από τη βόλτα μάνας και κόρης σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved