Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of Love, 10 μήνες μετά τη φυλακή;
Showbiz

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Power of Love, 10 μήνες μετά τη φυλακή;

Ο εφιάλτης που έζησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πρώην παίκτρια του Power of Love, όταν συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν και η ίδια έχει πάρει πολλές αποφάσεις για τη ζωή της. 

Ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν το μοντέλο και ηθοποιός συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά που συγκατοικούσαν στο Παγκράτι. Ετοίμαζαν μάλιστα τον γάμο τους και έδειχναν όλα να πηγαίνουν καλά στη ζωή της μέχρι που συνέβη αυτό και όλα χάθηκαν.

dailymedia_com_gr_21032023_142720-850x480.jpg

Ο τότε σύντροφός της σε δηλώσεις του εκείνες τις ημέρες είχε υποστηρίξει ότι εκείνη δε φέρει ευθύνη και πως υπαίτιος ήταν αποκλειστικά ο ίδιος, ζητώντας συγνώμη από την ίδια την Έλενα και θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Μετά από έναν αγώνα για να αποδείξει ότι είναι αθώα, η Έλενα τον Μάιο του 2022 αφέθηκε ελεύθερη και αμέσως έφυγε για την Τήνο προκειμένου να εκπληρώσει στην Παναγία το τάμα της.

«Αρχικά η αθωότητά μου είναι κάτι που φώναζα από την πρώτη στιγμή, καθώς όπως απεδείχθη κιόλας δεν είχα καμία σχέση και γνώση σχετικά με τα όσα έπραξε ο πρώην σύντροφός μου! Φυσικά μετά την δικαστική απόφαση που ήταν η ομόφωνη αθώωσή μου, ένιωσα πλήρη δικαίωση για όσα εξαρχής υποστήριζα και μια τεράστια ανακούφιση ότι η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος! Τελείωσε η ταλαιπωρία τόσο η προσωπική όσο και της οικογένειάς μου, η οποία πέρασε πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό...» είχε δηλώσει λίγο μετά την αποφυλάκισή της.

Η Έλενα πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και προσπαθεί να αφήσει πίσω της κάθε σκοτεινή σκέψη, δείχνοντας αποφασισμένη να κατακτήσει και πάλι τους στόχους της. Συγχρόνως έχει αλλάξει και εξωτερικά, κάνοντας μικρές αλλαγές στα μαλλιά της, φροντίζοντας συγχρόνως να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved