Μαστροκώστα-Δέλλας: Το λευκό επικρατεί στους περισσότερους χώρους του σπιτιού τους-Η cosy διακόσμηση
Showbiz

Μαστροκώστα-Δέλλας: Το λευκό επικρατεί στους περισσότερους χώρους του σπιτιού τους-Η cosy διακόσμηση

Μπορεί η Γωγώ Μαστροκώστα να έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας όμως έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της που πλέον είναι το Α και το Ω για εκείνη. 

Η όμορφη γυμνάστρια και επιχειρηματίας, λίγο αφότου παντρεύτηκε με τον Τραϊανό Δέλλα και αφού απέκτησε την κόρη τους Βικτώρια, αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και στα «θέλω» της. Πλέον άλλα πράγματα είναι αυτά που έχουν σημασία για εκείνη και όπως φαίνεται τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα.

mastrokosta-(5).jpg

Η οικογένεια Δέλλα ζει σε ένα όμορφο σπίτι που η Γωγώ Μαστροκώστα φρόντισε να διακοσμήσει με πολύ μεράκι και αγάπη ώστε να έιναι κάθε χώρος του άνετος, λειτουργικός και φυσικά καλαίσθητος.

Και επειδή το λευκό φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της χρώμα, φρόντισε να το έχουν τα περισσότερα από τα έπιπλα στο σπίτι, τόσο στο σαλόνι όσο και στα υπνοδωμάτια.

Στο σαλόνι δε, το βλέμμα κλέβει ο τεράστιος λευκός και ευρύχωρος καναπές όπου η οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας, κυρίως τα βράδια.

Στην κουζίνα επίσης κυριαρχεί το off white χρώμα και είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη για να ετοιμάζει τα γεύματα της ημέρας για όλους η ίδια.

Μία άλλη πολύ αγαπημένη γωνιά του σπιτιού είναι επίσης το πέτρινο (σε λευκό χρώμα) τζάκι που η Γωγώ Μαστροκώστα έχει κάνει ακόμα πιο cosy με την προσθήκη μαξιλαριών που ταιριάζουν απόλυτα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved