Νίνο: Η σπάνια εξομολόγηση: «Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό»
Showbiz

Νίνο: Η σπάνια εξομολόγηση: «Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας (27-03) υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Νίνο και τον Νικηφόρο.

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές που θα συνεργαστούν τον Απρίλιο στο «Romeo», μοιράστηκαν στιγμές από τη ζωή τους και την καλλιτεχνική τους πορεία.

nino-(1).jpg

Ο Νίνο σε αυτή την σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση προχώρησε σε εξομολογήσεις ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που κρατά… ημερολόγιο.

1679954180246-532898668-nino-(4).jpg

«Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Γιατί είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος, ο οποίος παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ας πούμε ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά», εξομολογήθηκε ο Νίνο και αποκάλυψε πως:

nino-(3).jpg

«Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved