Σχίζας-Παναγιώταρου: Το υπέροχο νέο σπίτι τους και το δωμάτιο με το τεράστιο κρεβάτι
Showbiz

Σχίζας-Παναγιώταρου: Το υπέροχο νέο σπίτι τους και το δωμάτιο με το τεράστιο κρεβάτι

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μετακόμισαν στο σπίτι των ονείρων τους για να δοκιμάσουν τη σχέση τους σε νέα βάση, μετά και τη νίκη εκείνου, το περασμένο καλοκαίρι, στο Survivor. 

Η Αλεξάνδρα μέχρι τότε ζούσε μόνη της σε ένα διαμέρισμα, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο ενώ και εκείνος μόνος μόνος σε άλλο σπίτι.

Όταν λοιπόν επέστρεψε ο Στάθης από τον Άγιο Δομίνικο, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι παιχνιδιού, πήραν από κοινού την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα σπίτι που θα πληρούσε όλες τις προδιαγραφές που επιζητούσαν και οι δύο τόσο σε ό,τι είχε να κάνει με την τοποθεσία όσο και στους χώρους, κυρίως τους αποθηκευτικούς ώστε η Αλεξάνδρα να διαθέτει μία μεγάλη και εύχρηστη γκαρνταρόμπα.

Έτσι και έγινε λοιπόν και εδώ και λίγους μήνες το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο σπίτι που στεγάζει τον έρωτά του, με ένα πρόσφατο μικρό διάλειμμα όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει ξανά για Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Για λίγο όμως γιατί μετά από πολλά που συνέβησαν στο παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Στάθης Σχίζας απολαμβάνει τις ανέσεις του σπιτιού του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το οποίο είναι διακοσμημένο με το προσωπικό γούστο και των δύο.

Λατρεύουν τις γκρι αποχρώσεις και έτσι το σαλόνι, που βρίσκεται τοποθετημένο μπροστά από το μοντέρνο τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, είναι σε ανοιχτό γκρι.

Ένας από τους πιο όμορφους χώρους του σπιτιού όμως είναι η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού σε γκρεζ και παλ αποχρώσεις με το τεράστιο κρεβάτι, ειδική παραγγελία σίγουρα, να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Κάτι ακόμα που ομορφαίνει τον χώρο είναι το φωτιστικό δαπέδου με πούπουλα που δίνει μία ξεχωριστή νότα στη λιτή διακόσμηση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved