Δημήτρης Βλάχος: Έτσι είναι σήμερα ο «Άρης» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»
Showbiz

Δημήτρης Βλάχος: Έτσι είναι σήμερα ο «Άρης» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Θυμάστε πώς αντιδρούσαν τα κοριτσάκια όταν έβλεπαν στην τηλεόραση τον Άρη, κατά κόσμον Δημήτρη Βλάχο στη δημοφιλή σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός... 

Από τότε έχουν περάσει δέκα έξι ολόκληρα χρόνια όμως τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει για τον ηθοποιό και αθλητή ο οποίος είναι λάτρης του crossfit και φυσικά διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Σίγουρα λοιπόν δεν έχει αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά το σώμα του που συνεχίζει να ειναι καλοσμιλεμένο και με κοιλιακούς... φέτες!

Ο Δημήτρης Βλάχος είναι «στρατιώτης» σε ό,τι αφορά την καθημερινή του προπόνηση και το ίδιο αυστηρός είναι και με τη διατροφή του την οποία προσέχει ιδιαίτερα.

Κάνοντας κανείς μία βόλτα στην προσωπική του σελίδα στο instagram θα διαπιστώσει ότι ο ηθοποιός είναι πωρωμένος με τη γυμναστική και μάλιστα κάνει και πολύ συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για διάφορες διοργανώσεις ή απλά για να μεταδώσει τις γνώσεις του σε ό,τι αφορά τη μεγάλη του αγάπη, το crossfit.

Έτσι, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή του τηλεοπτικού Άρη που έκαιγε καρδιές με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τον ρομαντισμό του. Ο Δημήτρης Βλάχος συνεχίζει να είναι το ίδιο γοητευτικός και με κορμί που χρειάστηκε άπειρες ώρες όχι μόνο για να αποκτήσει αλλά και να διατηρήσει μέχρι σήμερα.

Δείτε φωτογραφίες του όπως είναι σήμερα, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved