Βίκυ Παπαδοπούλου: «Η υποκριτική με έχει βοηθήσει πολύ στο να ξεπεράσω την ντροπαλότητα»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Η υποκριτική με έχει βοηθήσει πολύ στο να ξεπεράσω την ντροπαλότητα»

Φέτος απολαμβάνουμε τη Βίκυ Παπαδοπούλου σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Αυτή η νύχτα μένει» στον ALPHA αλλά και στη σειρά της Cosmote TV «Έτερος Εγώ», όπου υποδύεται τη δυναμική δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου με βάση το σενάριο του Σωτήρη Τσαφούλια και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Μια ιδιαίτερη παραγωγή για την ελληνική τηλεόραση που ξεπερνά τις προσδοκίες. «Υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο, στον ηθοποιό, σε αυτή τη συνεργασία. Η παραγωγή είναι άψογη, το κάστινγκ και η σκηνοθεσία υπέροχα, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνδρομητικές πλατφόρμες δείχνουν να είναι το μέλλον, από την άλλη θεωρώ ότι θα ήταν καλό να υπάρχει και καλύτερη δωρεάν τηλεόραση. Αν η Πολιτεία μάς στηρίξει, στην Ελλάδα μπορούμε να κάνουμε δουλειές διεθνούς επιπέδου», σχολιάζει και στο μυαλό μου έρχεται, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αφού και το ευρύ κοινό τη γνώρισε τηλεοπτικά ως μούσα του.

vicky-papadopoulou-(2).jpg

«Είμαι πολύ περήφανη για τον Χριστόφορο και χαρούμενη για την επιτυχία του στο Netflix, το αξίζει 100%», με προλαβαίνει ενθουσιασμένη. Από τις χρυσές δεκαετίες του ’80 και του ’90, πολύ μικρή τότε, θυμάται τη μουσική, τα ρούχα, τα χτενίσματα, την εξωστρέφεια και την ανεμελιά, την απουσία φόρου και τραυμάτων που χαρακτηρίζουν την τωρινή εποχή. Πώς χειρίζεται τη δική της πραγματικότητα;

«Χρησιμοποιώ το χιούμορ πολύ συχνά στη ζωή μου. Μου αρέσει να παίζω με τις λέξεις σε διαλόγους κι έτσι αντιμετωπίζω όλες τις δύσκολες φάσεις της ζωής μου. Δεν με παίρνω πολύ στα σοβαρά κι έτσι όλα γίνονται πιο εύκολα, γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και συντροφιά για τους γύρω μου. Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι θα τους κάνω να γελάσουν, συχνά κάνω την αστεία και για τον σύντροφό μου όταν αυτός παίρνει τα πράγματα πολύ σοβαρά. Όταν αισθάνομαι πολύ άσχημα, ο τρόπος που αντιμετωπίζω τη ζωή είναι να γίνομαι η χαρά της ζωής. Είμαι πολύ ντροπαλή με ανθρώπους που δεν ξέρω, αλλά όταν γνωριστώ με κάποιον σίγουρα θα τον κάνω να νιώσει οικεία.

vicky-papadopoulou-(3).jpg

Η υποκριτική με έχει βοηθήσει πολύ στο να ξεπεράσω την ντροπαλότητα, να αισθάνομαι καλά με εμένα ως προτεραιότητα, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη, να ανοίγομαι πιο εύκολα. Έχει διευρύνει τους ορίζοντές μου, έχει δημιουργήσει εξάρσεις στη φαντασία μου, στο να βλέπω όλες τις πιθανότητες», ομολογεί και συμπληρώνει: «Με ευφραίνει η τέχνη, μπορεί αρχικά να μην την αντιλαμβάνεσαι αλλά αποτυπώνεται στον εγκέφαλό σου και κάποια στιγμή θα τη χρησιμοποιήσεις και θα γίνει πολύτιμο εφόδιο. Δεν την κατανοείς με το μυαλό αλλά με την ψυχή σου. Θεωρώ τη μουσική την υπέρτατη τέχνη, προσωπικά με συγκινεί η ορχηστρική, μου αρέσουν τα soundtracks και έχω μια τεράστια συλλογή».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved