Άννα Μάγκου: Ερωτευμένη με τραγουδιστή και στιχουργό γνωστού συγκροτήματος!
NDP photo agency
Showbiz

Άννα Μάγκου: Ερωτευμένη με τραγουδιστή και στιχουργό γνωστού συγκροτήματος!

Η ηθοποιός και χορογράφος Άννα Μάγκου, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι», στην προσωπική της ζωή χαμογελά στο πλευρό του στιχουργού και τραγουδιστή του συγκροτήματος Phelekgundari, Αλέξη Σιδερή.

Η Άννα Μάγκου, η οποία ξεχωρίζει με τον ρόλο της Ανθής Συμεωνίδη στο «Κόκκινο ποτάμι» του Open, είναι ερωτευμένη με τον μουσικό Αλέξη Σιδερή και δεν το κρύβει. Ο τραγουδιστής και στιχουργός του συγκροτήματος Phelekgundari έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης ηθοποιού και χορογράφου. Οι δυο τους περνούν τα καλοκαίρια τους στη Φολέγανδρο, όπου δημιουργήθηκε το μουσικό συγκρότημα. Η παρέα των Phelekgundari συνεργάζεται με τον Μανώλη Φάμελλο και πραγματοποιεί συναυλίες. Τελευταίο τους τραγούδι είναι τα «Κύματα», στο οποίο συνδυάζουν τη μουσική παράδοση του Αιγαίου με τη folk της Δύσης. Μάλιστα, το βιντεοκλίπ γυρίστηκε με μια μικρή κάμερα, που όμως ήταν αρκετή για να καταγράψει μαγικές εικόνες από τη Φολέγανδρο. Η Άννα Μάγκου έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τον ρόλο της Τούλας στις «Άγριες μέλισσες». Έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο του παιδικού θεάτρου με τις χορογραφίες της ενώ αυτή την περίοδο υπογράφει τις χορογραφίες για τις παιδικές παραστάσεις «Τρία γουρουνάκια» και «Κοκκινοσκουφίτσα».

9293_MARIANA_KIMOYLI_MANOLIS_KLONARIS_ANA_MAGOY_2892022.jpg

Η Άννα φοίτησε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και είναι απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής χορού της Ραλλούς Μάνου. Το 2014 πήρε master στο Musical Theatre στο Urdang Academy of Performing Arts του Λονδίνου και το 2016 ήταν μέλος στο Apprentice της χορευτικής-χοροθεατρικής ομάδας jasmin Vardimon Company στη Βρετανία. Δύο χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 2018, εξασφάλισε υποτροφία στο Steps on Broadway της Νέας Υόρκης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις όπως οι «Chicago», «Crease», «Sweet Charity», «Cats», «West Side Story», «Ειδήσεις είναι», «Cabaret», «Spamalot», «Nine», αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

201901281143270.4917_ANA_MAGOY_2712019.JPG

«Νομίζω ότι θα με χαρακτήριζα ως περφόρμερ που θέλει να πατάει μόνο στη σκηνή και όχι στη γη. Ξεκίνησα από μικρή με χορό. Το σπούδασα και εδώ και στο Λονδίνο και στην Αμερική», έχει δηλώσει. Όταν ήταν στη Βρετανία, μπήκε στη ζωή της και η υποκριτική.

anna-magkou-alexis-sideris.jpg

H μοναδική φωτογραφία του ζευγαριού

Πηγή φωτό: Real

«Κατάλαβα ότι αυτό μου έλειπε μέσα μου. Θέλω να παίζω πάνω στη σκηνή ή μπροστά από μια κάμερα, είτε ο ρόλος είναι καθαρά θεατρικός είτε έχει χορό και τραγούδι. Νομίζω ότι το δυσκολότερο κομμάτι είναι όταν πρέπει να συνδυάσεις χορό, τραγούδι, θέατρο και να είναι και τα τρία άρτια - αν είσαι τελειομανής. Νομίζω ότι ο καλλιτέχνης είναι ένας άνθρωπος μέσα στο πλήθος όπως όλοι, με τη διαφορά ότι από καθετί που βλέπει, ακούει, γεύεται ή αισθάνεται μπορεί να εμπνευστεί και να δημιουργήσει τέχνη», έχει πει.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved