Η Αντωνά χορεύει τσιφτετέλι, ο Άρης την απαθανατίζει και παραπονιέται που τον ξενυχτάει!
Showbiz

Η Αντωνά χορεύει τσιφτετέλι, ο Άρης την απαθανατίζει και παραπονιέται που τον ξενυχτάει!

Δύσκολα φαίνεται πως περνάει στο σπίτι ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος «υποχρεώνεται» από τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά να την παρακολουθεί να χορεύει τσιφτετέλι μέσα στο σαλόνι!

Το ζευγάρι που είναι μόλις ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τον λαμπερό γάμο του που χρειάστηκε, λόγω αντίξοων συνθηκών, να αναβάλλει στο παρελθόν, δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα βιντεάκια που συνηθίζουν να ανεβάζουν από καθημερινές στιγμές τους κατά τη συμβίωσή τους.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε ο Άρης Σοϊλέδης στο Tik Tok και έχει συγκεντρώσει απίθανα και πάρα πολλά σχόλια, είναι λίγο πριν γίνει viral καθώς είναι πολύ διασκεδαστικό.

Σε αυτό απεικονίζεται η Μαρία Αντωνά μέσα στο σαλόνι, μπροστά από την τηλεόραση να χορεύει τσιφτετέλι με πολύ κέφι και τον Άρη Σοϊλέδη που την απαθανατίζει να της παραπονιέται που τον ξενυχτάει και δεν τον αφήνει να ησυχάσει για να κοιμηθεί καθώς έχει να ξυπνήσει νωρίς!

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μέχρι πρότινος ήταν μαζί στο J2US όμως το κοινό αποφάσισε να διώξει, αρκετά νωρίς τη δημοσιογράφο την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαρία και Άρης δείχνουν να είναι στα καλύτερά τους και φυσικά περιμένουν πώς και πώς να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους, αν και η συμβίωσή τους είναι τέτοια που μοιάζουν σαν να είναι ήδη παντρεμένοι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved