Ιωάννα Τούνη: Ξενυχτισμένη στο πλευρό του Αλεξάνδρου! Τα stories μιας κουρασμένης μαμάς!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ξενυχτισμένη στο πλευρό του Αλεξάνδρου! Τα stories μιας κουρασμένης μαμάς!

Μπορεί ο μικρός Νουνίτο να έχει πάρει τα πάνω του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ακόμη δεν ξυπνά τη νύχτα.

Η Ιωάννα Τούνη για ένα ακόμη βράδυ ξενύχτησε αφού όπως εξομολογήθηκε μέσα από τα stories της τη νύχτα ξύπνησε τουλάχιστον εφτά φορές για χάρη του γιου της.

touni-(2).jpg

«Δύσκολη η μέρα για τους νέους γονείς αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη. Το Νουνίτο ξυπνάει ακόμη 6-10 φορές το βράδυ…», έγραψε μεταξύ άλλων στο story που μοιράστηκε με τους followers της, ξαπλωμένη στο πλευρό του Δημήτρη της.

Δες τα βίντεο

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου… αλλά να σου πω κάτι;

Nounito.jpg

Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος», έχει πει ο Δημήτρης μιλώντας για το μωράκι του.

alexandrou-(1).jpg

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved