Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι αποθεώνει τον σύντροφό της: «Θέλω το μωρό να του μοιάσει σε όλα»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι αποθεώνει τον σύντροφό της: «Θέλω το μωρό να του μοιάσει σε όλα»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου καθώς μετρά αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης της.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη έξοδό της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, τον οποίο και αποθέωσε!

maleskou-(6).jpg

«Αν με ρωτούσες για εξωτερική εμφάνιση θα σου έλεγα να τα πάρει όλα το μωρό από εκείνον. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει την αγάπη που έχει, τον καλό χαρακτήρα, τη μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση, να στύβει και την πέτρα», είπε.

«Είμαστε ανοιχτά βιβλία και οι δύο. Ο ένας απέναντι στον άλλο. Ήταν πολύ απλοποιημένο, είμαι πιο γήινη. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που δεν μετράει ο τρόπος που θα γίνει, αλλά η ουσία», ανέφερε.

maleskpou.jpg

Σχετικά με τον γάμο της, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως: «Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός», ξεκαθάρισε.

maleskou-(3).jpg

Όσο για την τηλεοπτική της επιστροφή, είπε: «Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι ιδανικό και σωστό να γίνει η επιστροφή μου. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά. Τώρα αν θα είναι Σεπτέμβριος ή κάποιος άλλος μήνας δεν το ξέρω», ανέφερε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved