Αντιγόνη Ψυχράμη: «Στη γέννα μου δεν έσπαγαν τα νερά και απαιτήθηκαν τεχνητοί πόνοι»
Showbiz

Αντιγόνη Ψυχράμη: «Στη γέννα μου δεν έσπαγαν τα νερά και απαιτήθηκαν τεχνητοί πόνοι»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη μιλάνε για την οικογενειακή τους ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Αντιγόνη στη γέννα της. 

Οι δυο αγαπημένοι πολυτάλαντοι μεταξύ άλλων γονείς υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους και η χαρά τους είναι έκδηλη. Σε συνέντευξη που έδωσαν αποκάλυψαν πτυχές τησ σχέσης τους και της προσωπικότητάς τους.

1675213242543-752923647-65df7861-makalias.jpg

Πώς είναι το πρώτο διάστημα με την κόρη σας;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ: Να πω αρχικά ότι γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου - γιατί όλοι έγραψαν ότι γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου επειδή τότε κάναμε την ανάρτηση εμείς. Οι πρώτες ημέρες είναι πολύ δύσκολες για ένα ζευγάρι που έχει ακόμα ένα παιδί. Νομίζαμε ότι ξέραμε τα πάντα λόγω του πρώτου παιδιού, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι σαν να τα κάνουμε όλα από την αρχή.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ: Έχει μεγαλώσει ο Χάρης, είναι πλέον 5 ετών, αλλά οι δυσκολίες υπάρχουν. Πιστεύαμε ότι θυμόμασταν, αλλά κάναμε μεγάλο λάθος. Για παράδειγμα, την ημέρα που φέραμε τη μικρή από το μαιευτήριο, είχαμε ξεχάσει να αποστειρώσουμε, δεν βρίσκαμε το θήλαστρο κ.ο.κ. Όλα λάθος! Οι δύο πρώτες ημέρες κύλησαν λίγο δύσκολα, μετά όμως βρήκαμε τις ισορροπίες μας και, τώρα που η μπέμπα κοντεύει 4 μηνών, είμαστε πολύ καλύτερα.

psixrami-4.jpg

Αντιγόνη, ο Δημήτρης είχε πει δημόσια ότι δεν ήταν εύκολη η εγκυμοσύνη σου.

Α.Ψ.: Όλοι μού έλεγαν ότι στο δεύτερο παιδί τα πάντα είναι πιο εύκολα. Δεν ισχύει όμως αυτό - και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον τοκετό και μετά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όλα ήταν πιο εύκολα αφού με την μπέ- μπα έκανα πολλούς εμετούς μέχρι και τον τέταρτο μήνα της κύησης, κάτι επώδυνο και για το σώμα και για την ψυχολογία μου. Στη συνέχεια, όταν επρόκειτο να γεννήσω, δεν έσπαγαν τα νερά και απαιτήθηκαν τεχνητοί πόνοι. Βέβαια και με τον Χάρη χρειάστηκαν τεχνητοί πόνοι για να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

1675216576959-656961717-makalias-psixrami-gios-5.jpg

Πώς βιώσατε αυτή την τόσο απαντητική εγκυμοσύνη και γέννα;

Δ.Μ.: Την περίοδο της εγκυμοσύνης, πρέπει να υπάρχει σύμπνοια λόγω του rolling coaster συναισθημάτων. Οπότε, κι εγώ και ο Χάρης ήμαστε εκεί να ρυθμίζουμε την κατάσταση ανάλογα με τις διαθέσεις της κυοφορούσας. Τώρα, όσον αφορά τη διαδικασία του τοκετού, για άλλη μία φορά ήταν απαιτητική και για άλλη μία φορά έπαθα σοκ. Το κομμάτι του πόνου είναι εξαιρετικά σκληρό, κάτι που εμείς οι άντρες δεν θα καταλάβουμε ποτέ.

Α.Ψ.: Στην πρώτη εγκυμοσύνη, εγώ μπήκα στο μαιευτήριο το βράδυ και ο Δημήτρης ήρθε το πρωί, όταν ξεκίνησε η διαδικασία. Τη δεύτερη φορά, το είχα καταλάβει και του είπα: «Δεν κάθεσαι το βράδυ μαζί μου;». Τελικά, ευτυχώς που είχα τον Δημήτρη κοντά μου γιατί είχα έντονους πόνους και σπασμούς.

1675215497704-309415213-9d90859c-makalias-psixrami-gios-4.jpg

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved