Σαμαρά: Ο οριστικός χωρισμός με τον Ποιμενίδη και η διάψευση για τη σχέση της με τον Παπασπηλιόπουλο
Showbiz

Σαμαρά: Ο οριστικός χωρισμός με τον Ποιμενίδη και η διάψευση για τη σχέση της με τον Παπασπηλιόπουλο

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Μετά τις πρώτες φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση στη σχέση του, οι δυο τους πήραν την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς κι έτσι μετά την πολυετή σχέση τους, δεν είναι πια μαζί.

samara-(8).jpg

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορήσαν λίγο αργότερα ότι η Ευγενία Σαμαρά έχει έρθει πολύ κοντά με τον επίσης ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast @Star και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούκλα, διαψεύδονται κατηγορηματικά!

samara-(3).jpg

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικό», ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας και συνέχισε, αναφερόμενος στις φήμες που θέλουν την ηθοποιό να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στο πλάι του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

samara-(4).jpg

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε.

Δες το απόσπασμα

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια είναι οικογένειά μου. Γνωριστήκαμε στην “Εκδρομή” κάναμε παρέα, ήμασταν φίλοι. Προφανώς δεν ήμασταν κολλητοί. Είχαμε πολύ ωραία επαφή σαν μυαλά, στην επικοινωνία. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό για μένα το ότι τον γνώριζα πριν να είμαστε μαζί και τον θαύμαζα. Στο δικό μου μυαλό υπάρχει πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Είναι ο άνθρωπος που μπορώ να πω τα πάντα. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν ένα πράγμα θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις είναι η επικοινωνία… Ο γάμος σαν μυστήριο είναι κάτι μακρινό για μένα, δεν είναι κάτι που υπάρχει πολύ στο μυαλό μου. Δε λέω ότι αποκλείεται, αλλά δε μου έχει γεννηθεί τέτοια ανάγκη», είχε δηλώσει η Ευγενία Σαμαρά για τη σχέση της πριν από περίπου δυο μήνες σε τηλεοπτική εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved