Γιάννης Ζουγανέλης: «Τρόμαξα και είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου κίτρινο»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Τρόμαξα και είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου κίτρινο»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για το #metoo για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη σε συνέντευξή του. 

Για τα αιχμηρά θέματα του καλλιτεχνικού κόσμου που απασχόλησαν μιλάει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του. Αναφέρεται στο ελληνικό #metoo και στους Πέτρο Φιλιπππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιστεύτε ότι μετά το #metοο το θέατρο θα βγει πιο δυνατό;

To #metoo δεν αφορά μόνο τον κλάδο μας, αλλά όλον τον κόσμο. Από τη στιγμή που οι άνθρωποι βιάζονται, εκβιάζονται και έχουν υποστεί παθογενείς καταστάσεις πρέπει να καταγγέλλουν τους υπαίτιους. Όλοι αυτοί που υπέπεσαν σε τέτοια πράγματα θα το σκέφτονται πλέον. Οι άνθρωποι ξέρετε έχουμε μέσα μας πολλά πράγματα που είναι κρυμμένα. Και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να είναι φοβερά παρορμητικός και η παρόρμηση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ευτυχώς το κατάλαβα και το σταμάτησα. Πολλές φορές στον δρόμο από κακές συμπεριφορές μου την έχει δώσει να κατέβω κάτω και να πλακωθώ. Με σώζει που είμαι γνωστός. Την άλλη φορά ήμουν παρών σε έναν καβγά που τρόμαξα και είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να έχω κιτρινίσει. Ένας άνθρωπος ζήτησε τον λόγο από κάποιον που έβριζε μια κοπέλα, επειδή είχε κάνει ένα μικρό παράπτωμα και αυτός του άνοιξε το κεφάλι με ένα ρόπαλο. Όσο καταγγέλλονται πράγματα, τόσο καλύτερα θα είναι.

zouganelis-giannis-eleonora.jpg

Για τους ηθοποιούς που καταγγέλθηκαν, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης το θέατρο και η τηλεόραση τελείωσαν ή μπορεί ο κόσμος να ξεχάσει;

Πιστεύω πως τελείωσε, αλλά δεν λέω μεγάλα λόγια. Το δίκαιο πάντως είναι οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι εκπέσανε...να μην ξαναμπούν σε αυτή τη διαδικασία για να μπορούν να ζήσουν οι άλλοι συνετή ζωή. Καλό θα είναι να μας επιτρέψουν να συγχωρεθούν.

Εσεις είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν βγήκε από τη φυλακή τον προσεγγίσατε;

Όχι, δεν τον προσέγγισα. Δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη επαφή, απλώς κάναμε μια ωραία παράσταση τους «Ιππείς» μέχρι εκεί. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα αυτά που έμαθα και για τον Φιλιππίδη και για τον Λιγνάδη. Κάτι είχε περάσει στην αντίληψή μου, κάτι είχε ειπωθεί αλλά πίστευα ότι ήταν υπερβολές και ψέματα. Θα μου πείτε θα το κατήγγειλες; Όχι θα σας πω για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Τώρα αν συμβεί κάτι μπροστά μου πρώτα από όλα θα το αποτρέψω και μετά βεβαίως θα το καταγγείλω.

zouganelis.jpg

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved