Ιωάννα Μαλέσκου: Το ένα και μοναδικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία του γάμου της!
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Το ένα και μοναδικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία του γάμου της!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Δανιά παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Πέμπτης (30-03) στο Δημαρχείο της Ραφήνας.

Μια ανάσα πριν γίνουν γονείς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αναμένοντας με λαχτάρα τον ερχομό της κόρης τους.

maleskou-gamos.jpg

Και μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει ανέβασε φωτογραφία από το μυστήριο, ωστόσο στα social media είδαμε το ένα και μοναδικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία του γάμου της. Τη φωτογραφία μοιράστηκε η Χριστίνα Σαράντη, η επαγγελματίας που επιμελήθηκε το πρόσωπό της. «Μαζί σας περνάω όμορφα… Όλα εδώ γίνονται με εμπιστοσύνη και εχεμύθεια!», έγραψε. Σε αυτή βλέπουμε τη Ιωάννα χωρίς μακιγιάζ, χαμογελαστή… έτοιμη για το ωραιότερο βήμα της ζωής της.

Δες τη φωτό στη gallery

Δες όλες τις λεπτομέρειες από το βίντεο της εκπομπής Super Kατερίνα

«Με το μωρό είμαστε ένα. Είναι μαγικό αυτό που ζω, δεν αισθάνομαι ποτέ μόνη μου. Το λέω και χαμογελάω. Από την άλλη αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη σε ό, τι κάνω. Συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη ευλογία είναι να έρχεται ένα μωράκι στη ζωή σου και ταυτόχρονα πόσο τεράστια, διπλή ευθύνη είναι να φροντίσεις να γίνουν όλα σωστά με ότι αυτό συνεπάγεται μέχρι τη στιγμή που θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Παρ’ όλα αυτά, οι συνήθειες μου δεν άλλαξαν πολύ γιατί ανέκαθεν ήθελα το κομμάτι της υγείας να είναι ο άξονας σε οτιδήποτε κάνω. Επομένως, δεν στερήθηκα κάτι, απλώς προσάρμοσα τα πάντα στη νέα συνθήκη», δήλωσε η Ιωάννα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved