Γουλιελμίνο: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η Συλβάνα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Showbiz

Γουλιελμίνο: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η Συλβάνα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Θυμάσαι τη Συλβάνα στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Η εκρηκτική μελαχρινή Χριστίνα Γουλιελμίνο, με τα σπαστά ελληνικά και την απολαυστική προφορά, που τρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του ’90, 23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς είναι μια άλλη!

goulielminpo-(4).jpg

Τα σπαστά ελληνικά που μιλούσε σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη σιλουέτα και τη μεσογειακή της ομορφιά, δημιούργησαν μια περσόνα άκρως ελκυστική για το αντρικό κοινό και αν κάτι δεν έχει αλλάξει πάνω της είναι σίγουρα η υπέροχη εμφάνισή της, ακόμη και σήμερα.

Σήμερα η Χριστίνα Γουλιελμίνο δεν ασχολείται με την υποκριτική, συνεχίζει όμως να εμπλέκεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς εργάζεται ως καθηγήτρια κινησιολογίας και χορεύτρια ενώ ασχολείται και με τη ζωγραφική.

goulielminpo-(1).jpg

Η Ιταλίδα συνεχίζει την καριέρα της εκεί μετά από συμμετοχές σε πολλά ελληνικά σίριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ επεκτάθηκε και είναι πλέον και διαδικτυακή καναλάρχισα!

«Είναι ένα κανάλι στο διαδίκτυο και το λένε “CriGulielmino Web TV”. Eίναι μια ιδέα μου που είχα χρόνια και έγινε πράξη. Αλλωστε σε καθέναν πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, γι’ αυτό και έχω βάλει πολλές ενότητες που θα απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα. Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια σκέφτηκα ότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα “κλικ”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved