Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Είμαι πανευτυχής! Το μόνο που μου λείπει είναι ο μπαμπάς μου»
Showbiz

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Είμαι πανευτυχής! Το μόνο που μου λείπει είναι ο μπαμπάς μου»

Για τον δεύτερο σύζυγό της, όλα όσα αγαπά σε εκείνον αλλά και τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή της σήμερα, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Κατ’ αρχάς, για να μην ωραιοποιούμε τα πράγματα, να ξεκαθαρίσουμε ότι όλες οι σχέσεις, όπως και η δική μου με το σύζυγό μου έχουν τα up και τα down τους. Είμαστε δυο άνθρωποι δυναμικοί, καριερίστες, full time εργαζόμενοι και οι δύο με μεγάλα παιδιά - εγώ μια κόρη στα 18 και ο Νίκος μια κόρη 22 χρόνων.

paakostopoulouu-(2).jpg

Στον Νίκο αγαπώ τον επαγγελματισμό του, την εντιμότητά του, το ότι είναι ένας άντρας παλιάς κοπής και τιμά το λόγο του. Έχει φυσικά και τα αρνητικά του... Είναι πολύ συναισθηματικός, μπορεί να «πέφτει», μπορεί να είναι λίγο φωνακλάς στη δουλειά, αλλά γενικώς είναι ένας άντρας που φοράει παντελόνια! Είναι πολύ καλός φίλος, είναι large, καθόλου τσιγκούνης - θα συμβούλευα τις γυναίκες να αποφεύγουν τους τσιγκούνηδες, γιατί... τσιγκούνης στην τσέπη, τσιγκούνης και στα αισθήματα!»

Τι λείπει από τη ζωή σας σήμερα;

papakostopoulou-(4).jpg

«Είμαι πανευτυχής! Δεν μου λείπει κάτι. Το μόνο που μου λείπει είναι ο μπαμπάς μου που τον έχω «χάσει» και δεν τον βλέπω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved