Νατάσα Θεοδωρίδου: «Οι άντρες που πρέπει να με πλησιάσουν, μια χαρά με πλησιάζουν»
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Οι άντρες που πρέπει να με πλησιάσουν, μια χαρά με πλησιάζουν»

Το πρωινό: Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις και στους άνδρες που την πλησιάζουν κατά καιρούς.

«Οι άντρες μια χαρά με πλησιάζουν. Αυτοί που πρέπει να με πλησιάσουν, μια χαρά με πλησιάζουν», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και συνέχισε μιλώντας για τις κόρες της:

natasa.jpeg

«Έχω 99% ισορροπημένη σχέση με τις κόρες μου. Αλλά αφήνω αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά συγκρουόμεθα. Είμαι τυχερή σαν μητέρα, δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ καλά».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική. Μου αρέσει γιατί έχει vibes για να χορεύεις. Τώρα όσον αφορά τα λόγια και το ότι αναφέρεται απαξιωτικά στις γυναίκες ή στους άντρες, τότε θα πρέπει και εμείς να κυνηγιόμαστε γιατί έχουμε πει διάφορα στα τραγούδια μας.

Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση είμαστε χαμένοι από χέρι. Αν μεγαλώνεις τα παιδιά σου ωραία στο σπίτι, όλα είναι καλά. Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ», είπε για την τραπ μουσική η Νατάσα Θεοδωρίδου.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved