Κώστας Σόμμερ: Ανέβασε το πιο γλυκό βίντεο με τον γιο του να γελά on camera
Showbiz

Κώστας Σόμμερ: Ανέβασε το πιο γλυκό βίντεο με τον γιο του να γελά on camera

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τα παιδιά τους και η ευτυχία τους ξεχειλίζει.

Το ζευγάρι μεγάλωσε την οικογένειά του κατά δύο υπέροχα πλάσματα.

Ο Κώστας Σόμμερ που έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά μας δείχνει μέσα από τα social media την καθημερινότητα του και πλέον δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τον γιο και την κόρη του.

60056320-kostas_sommer_289812419_178771021200882_4599216013137764693_n.webp

Το απόγευμα του Σαββάτου βγήκαν βόλτα στη φύση για να πάρουν καθαρό αέρα και το instastory που ανέβασε ο Κώστας Σόμμερ ήταν απολαυστικό. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίς μοιράζεται συχνά αντίστοιχο υλικό με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο ρόλος του πατέρα είναι ο πιο σημαντικός για εκείνον.

Σε αυτό ο μικρός πίνει νερό λίγο πριν έρθουν τα γέλια και ένα… ελαφρύ πνιξιματάκι με τον ηθοποιό να τον ρωτά χαριτωμένα «Πνίγηκες;».

Δείτε το βίντεο:

Το ζευγάρι είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο ευτυχισμένα της εγχώριας σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές τους φωτογραφίες, που όσο τις παρατηρούμε βλέπουμε το πόσο ταιριαστοί είναι, αλλά και το πόσο χαρούμενοι με την οικογένεια που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν.

Το ζευγάρι λατρεύει πλέον το παιχνίδι και τις οικογενειακές βόλτες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε κοινό τους ποστ στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved