Αυτός είναι ο γιος του Dragon Πολ Ευμορφίδη - H βόλτα με τα ποδήλατα στην Αρεοπαγίτου
Showbiz

Αυτός είναι ο γιος του Dragon Πολ Ευμορφίδη - H βόλτα με τα ποδήλατα στην Αρεοπαγίτου

Η ιστορία ζωής του Πολ Ευμορφίδη που το ευρύ κοινό γνώρισε ευρύτερα μέσα από το Dragon's Den θα μπορούσε να γίνει βιβλίο και μάλιστα πολύ ενδιαφέρον και με φοβερή πλοκή. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λευκών ειδών, ειδών σπιτιού και ευζωίας που σε κάθε επεισόδιο του Dragon's Den τραβάει την προσοχή με τις αντιδράσεις του απέναντι σε νέους επιχειρηματίες, μπορεί να μοιράζει τη ζωή του σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως οι γείτονές του τον ξέρουν με το μικρό του όνομα και ο ίδιος τους χαιρετάει όλους!

Σε μία τέτοια βόλτα του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, πολύ κοντά στο σπίτι του, τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, όχι όμως μόνο αλλά μαζί με έναν από τους τρεις γιους του. Ναι, είναι πολύτεκνος αφού έχει τον 33χρονο σήμερα Βίλεμ, την 30χρονη Έμα, τον 27χρονο Τζέιμς και τον 21 ετών Τομ, τον βενιαμίν της οικογένειας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό επιχειρηματία με -τι άλλο- το ηλεκτρικό ξύλινο ποδήλατό του να κάνει τη βόλτα του επί του πεζοδρόμου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με τον γιο του να τον ακολουθεί με το δικό του ποδήλατο που έχει γίνει must μεταφορικό μέσο για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Άλλωστε, ο Πολ Ευμορφίδης, ο οποίος προωθεί μία καλύτερη και περισσότερο υγιεινή καθημερινότητα, χωρίς ρύπους και περιβαλλοντική καταστροφή, θέλει να περάσει ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο από την Αθήνα Έλληνα τα θετικά που έχει ένας τέτοιος τρόπος ζωής.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ντύνεται απλά, απεχθάνεται τα κουστούμια και τα δήθεν, δεν έχει κινητό, ούτε αυτοκίνητο και κυκλοφορεί μόνιμα με το ποδήλατό του, έδειξε να απολαμβάνει τη μέρα του με τον γιο του που λατρεύει, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα παιδιά του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved