Ευτύχης Μπλέτσας: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο αγώνας και το μάθημα ζωής!
Showbiz

Ευτύχης Μπλέτσας: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο αγώνας και το μάθημα ζωής!

Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας έζησε ο Ευτύχης Μπλέτσας ο οποίος πλέον μπορεί και μιλάει ανοιχτά γι' αυτό. 

Όπως έχει αποκαλύψει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κατά το παρελθόν, έφτασε πολύ κοντά στο να πάθει στη νευρική ανορεξία καθώς έφτασε να ζυγίζει μόλις 52 κιλά. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε επίσης, ο ίδιος δεν καταλάβαινε τι του συνέβαινε και χρειάστηκε η παρέμβαση μίας φίλης του που είχε περάσει ανάλογο πρόβλημα υγείας για να τον «ξυπνήσει» και να τον συνεφέρει.

eytyxis-mpletsas-(2).jpg

Όπως είχε αποκαλύψει στη συγκεκριμένη ανάρτησή του ο γνωστός παρουσιαστής του Happy Traveler: «Όσοι από εσάς με θυμάστε... ήμουν εξαιρετικά αδύνατος, δέρμα και κόκαλα! Είχα χάσει βάρος σε επικίνδυνα επίπεδα και πολλοί φίλοι και συγγενείς ανησύχησαν για την κατάστασή μου και έσπευσαν να με προειδοποιήσουν και να με βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ ειλικρινά και ζητώ «συγγνώμη» αν δεν μπόρεσα να το εκτιμήσω τότε… Την άνοιξη του 2008, έκανα ένα αρνητικό ρεκόρ. Είδα τη ζυγαριά στα 52 κιλά. Η μείωση του μυϊκού μου ιστού ήταν εμφανής.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν και ενώ τότε δεν τους άκουσα, τώρα τους δικαιολογώ απόλυτα. Τώρα φοβάμαι κι εγώ όταν βλέπω φωτογραφίες από τότε. Δεν ήταν ούτε υγιές ούτε έξυπνο… Ήμουν στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και χρειάστηκε να με ξυπνήσει μια φίλη που είχε βιώσει η ίδια αυτό το πρόβλημα σε πολύ πιο ακραίο βαθμό όμως….

Όταν είχα αδυνατίσει επικίνδυνα, ήταν εκείνη που με ταρακούνησε με τον τρόπο της και με βοήθησε να συνέλθω. Την ευχαριστώ και της «ζητώ συγγνώμη» που δεν πρόλαβα να την αποχαιρετήσω. Η Ρεβέκκα μας άφησε πριν από λίγες μέρες.

Ήταν 30 ετών και πέθανε λόγω νευρικής ανορεξίας. Αισθάνομαι ότι της χρωστάω το γεγονός ότι κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να ξαναβρώ το βάρος που είχα χάσει. Η Ρεβέκκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα με καθοδηγεί…».

Φυσικά, όλος αυτός ο εφιάλτης ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τον Ευτύχη Μπλέτσα ο οποίος πλέον ξέρει ότι πήρε ένα μεγάλο μάθημα ζωής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved