Έλενα Γκρέκου: Οι δυσκολίες στην καριέρα της, το παράπονο & η ευγνωμοσύνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Showbiz

Έλενα Γκρέκου: Οι δυσκολίες στην καριέρα της, το παράπονο & η ευγνωμοσύνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Έλενα Γκρέκου έκανε δυναμική επιστροφή μέσα από το J2US και τώρα μιλάει για όλα όσα τη δυσκόλεψαν μέχρι σήμερα στην πορεία της στο τραγούδι. 

Πολλά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, με αμέτρητες συνεργασίες με δυνατά ονόματα, η Έλενα Γκρέκου παραδέχεται πως η νύχτα δεν ήταν ποτέ στις επιλογές της. «Το τραγούδι ήταν το χόμπι μου, δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας, δεν μου αρέσει, εν μου ταιριάζει. Όταν μου τα έφερε η ζωή έτσι, έτσι συνέχισα... Το όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με το θέατρο», παραδέχεται, ενώ μιλά και για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει.

gkrekou-(1).jpg

«Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να συνδέουμε την καλή φωνή με μια γυναίκα αδιάφορη εμφανισιακά... και αυτό είναι ρατσισμός. Εγώ, για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά, πάλεψα, γιατί ήμουν εντυπωσιακή και όλοι εστίαζαν στην εικόνα μου και στο πώς θα συνάψουν κάτι ερωτικό μαζί μου. Δεν κοιτούσαν τη φωνή μου και αυτό με πλήγωνε! Έχω κάνει σπουδές στο κλασικό τραγούδι, πήγα από μικρή στο ωδείο, κάνω αργεντίνικο τάνγκο, ασχολούμαι με ό,τι έχει σχέση με τη μουσική και με πονάει που ήταν δύσκολο να αποδεχτούν πως μια καλή εμφάνιση ταιριάζει και με καλή φωνή. Έλεγαν, “εντάξει, αν είναι ωραία, δεν τραγουδάει”», αποκαλύπτει. Ένας άνθρωπος που την πίστεψε και της έδωσε χώρο και χρόνο για να ερμηνεύσει τραγούδια με ιστορία ήταν ο Γρήγορης Αρναούτογλου.

«Ήρθε στο μαγαζί να με δει και μου είπε: “Κορίτσι μου, εσύ πρέπει να τραγουδήσεις άλλα τραγούδια, έχεις φωνή". Και με κάλεσε στην εκπομπή του και είπα τραγούδια που τα υποστήριξα άψογα και πήρα πολύ καλά σχόλια και αυτό θέλω να βγάλω προς τα έξω, πως δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε έναν άνθρωπο κρίνοντάς τον από την εμφάνισή του», τονίζει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved