Ρένα Κουμιώτη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της - Η ανάρτηση του γιου της
Showbiz

Ρένα Κουμιώτη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της - Η ανάρτηση του γιου της

Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη!

«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. "Εφυγε" σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία "εφυγε" αλλά θα είναι πάντα εδώ... Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες..» και με αυτό το μήνυμα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ερμηνεύτριας!

rena-koumioti.jpg

Ο γιος της, Αλέξανδρος Πόζιος έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook πως η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη (04/04), στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Το τελευταίο χειροκρότημα και το στερνό αντίο στην αγαπημένη μου μητέρα Ρένα Κουμιώτη στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών στη 1μμ.. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συλλυπητήρια μηνύματα . Αλέξανδρος Πόζιος» ήταν το μήνυμα που ανέβηκε στον λογαριασμό της Ρένας Κουμιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved