Λάμπρος Καλφούντζος: «Ο Τομ Κρουζ είναι εξαιρετικός συνεργάτης»
Showbiz

Λάμπρος Καλφούντζος: «Ο Τομ Κρουζ είναι εξαιρετικός συνεργάτης»

Ο ηθοποιός Λάμπρος Καλφούντζος μιλά για τη δεύτερη συμμετοχή του στις ταινίες «Mission: Impossible», ενώ ανυπομονεί για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, που είναι κορίτσι

Οι σινεφίλ ανυπομονούν για την πρεμιέρα της τελευταίας από τις θρυλικές ταινίες «Μission Impossible» αυτό το καλοκαίρι. Η Paramount Pictures και η Skydance κυκλοφόρησαν την πρώτη αφίσα για την επερχόμενη ταινία δράσης «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One», με τον πρωταγωνιστή της Τομ Κρουζ να κάνει βουτιά θανάτου στον γκρεμό ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη.

unknown_313789382_109119735334784_2534675330462600714_n.jpg

Ο γνωστός σταρ, που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πραγματοποιεί μεγάλης δυσκολίας «κασκαντερικά» κατά τα γυρίσματα της ταινίας. Ανάμεσα στους σημαντικούς συντελεστές του σίκουελ, που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία, είναι και ο Έλληνας Λάμπρος Καλφούντζος. Με ένα «βαρύ» βιογραφικό, καθώς έχει δουλέψει δίπλα σε «δυνατά χαρτιά» του Χόλιγουντ, όπως ο Ματ Ντέιμον στο «Τζέισον Μπορν», ο Τζόνι Ντεπ στο «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται», ο Κένεθ Μπράνα και η Μισέλ Φάιφερ στο «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», ενώ έχει παίξει και στη δημοφιλή σειρά του Netflix «The Crown», ο Έλληνας ηθοποιός μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της ταινίας. Κατάγεται από την Κρήτη, έχει μεγαλώσει στη Λάρισα και είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Λονδίνου.

Ο πολυπράγμων ηθοποιός και φωτογράφος μιλά αποκλειστικά στη Realnews για τη συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη ταινία: «Είμαι ενθουσιασμένος! Πρόκειται για τη δεύτερη συμμετοχή μου σε ταινία "Mission: Impossible"». Ο Λ. Καλφούντζοςείχε παίξει στην προηγούμενη ταινία και διεκδίκησε τον ρόλο του και στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2023.

unknown_109820099_316586862809925_7203064082926688643_n.jpg

«Προσπαθούσα να ενημερώνομαι για τα γυρίσματα, γιατί λόγω πανδημίας αλλά και λόγω ενός τραυματισμού του Τομ Κρουζ είχαν σταματήσει. Υποδύομαι τον πράκτορά που έχει στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα. Η συγκεκριμένη σκηνή έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και υπάρχει και στο τρέιλερ τηςταινίας. Εκτός από το Λονδίνο, έγιναν γυρίσματα στη Ρώμη, στη Νορβηγία, στη Σκωτία και στην έρημο στο Αμπου Ντάμπι».

Πώς είναι άραγε ο Τομ Κρουζως συνεργάτης «Είναι πάντα προσιτός θα σκεφτεί τους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω του και πάντα θα τους ευχαριστήσει στο τέλος για τη συνεργασία. Εξαιρετικός με τους συνεργάτες του», απαντά ο ηθοποιός.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved