Ρένα Κουμιώτη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ερμηνεύτρια
Showbiz

Ρένα Κουμιώτη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ερμηνεύτρια

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών τη Ρένα Κουμιώτη, την τραγουδίστρια του νέου κύματος που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας (3 Απριλίου).

H είδηση του θανάτου της Ρένας Κουμιώτη σε ηλικία 81 ετών ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της στο Facebook: «H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. "Εφυγε" σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία "εφυγε" αλλά θα είναι πάντα εδώ.. Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες..».

Αυτό ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα της τραγουδίστριας πριν από λίγο, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές της και όσους αγάπησαν τις επιτυχίες που ερμήνευσε η Ρένα Κουμιώτη.

kidia-rena-koumioti-(7).jpg

Η τραγουδίστρια έδινε μάχη τους τελευταίους μήνες για τη ζωή της και όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο μήνα είχε μεταφερθεί κάτω από άκρα μυστικότητα εσπευσμένα με εγκαύματα στα επείγοντα νοσοκομείου, ενώ άμεσα είχαν κινητοποιηθεί τόσο η οικογένειά της, όσο και οι πιο κοντινοί της άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά είχε προκληθεί από τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της η Ρένα Κουμιώτη.

Η αρχή του τέλους για την τραγουδίστρια ήρθε όταν ο γιος της, Νίκος, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2022 προδομένος από την καρδιά του.

Η μεγαλύτερη θλίψη, όμως για τη Ρένα Κουμιώτη ήταν ότι δε μπόρεσε να δώσει το παρών στην κηδεία του, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Ο γιος της, Αλέξανδρος Πόζιος με μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook πως η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη (04/04), στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

0R6A9463.jpg

Αλέξανδρος Πόζιος (γιός Ρένας Κουμιώτη)

ndp photo

«Το τελευταίο χειροκρότημα και το στερνό αντίο στην αγαπημένη μου μητέρα Ρένα Κουμιώτη στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών στη 1μμ.. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συλλυπητήρια μηνύματα . Αλέξανδρος Πόζιος» ήταν το μήνυμα που ανέβηκε στον λογαριασμό της Ρένας Κουμιώτη.

Στεφάνια έστειλαν το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών, ο Μίμης και η Λουκίλα Πλέσσα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Μαίρη Λίντα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Νικήτας Κακλαμάνης παρευρέθηκαν στην κηδεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved