Το πιο γλυκό δώρο της Δαλάκα στον Φιντιρίκο: Οι αδημοσίευτες τρυφερές φωτό του ζευγαριού
Showbiz

Το πιο γλυκό δώρο της Δαλάκα στον Φιντιρίκο: Οι αδημοσίευτες τρυφερές φωτό του ζευγαριού

Τα γενέθλια του συντρόφου της τίμησε η Κατερίνα Δαλάκα δημιουργώντας ένα από τα πιο τρυφερά βίντεο με αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό.

Τις πιο γλυκές και όμορφες ευχές του δέχτηκε ο Δημήτρης Φιντιρίκος από τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα, την ημέρα των γενεθλίων του.

Μπορεί η σχέση του ζευγαριού να έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό και να χώρισαν πριν η Κατερίνα Δαλλάκα πάει στο Survivor All Star.

Ο επιχειρηματίας είχε εναντιωθεί στην απόφαση της αθλήτριας να συμμετάσχει ξανά στο Survivor και της το είχε δηλώσει ξεκάθαρα.

«Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της είπα το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει. Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, είχε φτάσει και στα δύο στον τελικό, είχε κερδίσει το ένα και δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν» είχε δηλώσει o ίδιος.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πως ζουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και απολαμβάνουν όλες τις στιγμές που περνάνε μαζί.

Μάλιστα όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media αλλά και από το πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό, τα πράγματα είναι καλύτερα από ποτέ και ο έρωτάς τους έχει φουντώσει.

Συχνά αναρτούν φωτογραφίες με φλογερά φιλιά σε ρομαντικά τοπία ενώ μια ακόμα απόδειξη της τρυφερής τους σχέσης είναι το βίντεο που δημιούργησε η αθλήτρια για τα γενέθλια του επιχειρηματία!

Στο βίντεο αυτό μικρής διάρκειας που δημοσίευσε στα Instagram Stories της, η Κατερίνα Δαλάκα μας έδειξε φωτογραφίες από την κοινή ζωή της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο τις οποίες βλέπαμε για πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved