Ναταλία Γερμανού: Η χειρουργική επέμβαση στο μάτι, οι πρώτες δηλώσεις στον Λιάγκα και η υπόσχεση
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Η χειρουργική επέμβαση στο μάτι, οι πρώτες δηλώσεις στον Λιάγκα και η υπόσχεση

H Ναταλία Γερμανού υποβλήθηκε σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι χθες, 5 Απριλίου και σήμερα έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο facebook.

germanou-(1).jpg

Και στο twitter της σχολίασε: «Τελικά η Παμμακάριστος είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία μας. Πήγα χτες για (προγραμματισμένο) χειρουργείο ματιού και παρατηρούσα όσο περίμενα, πως φρόντιζαν τους ασθενείς -εννοώ τη ζεστασιά πέρα από την επιστήμη. Μπράβο στους νοσηλευτές -bonus η εξαιρετική χειρουργός Δήμητρα Κάτρη».

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα: «Καλημέρα σε όλους. Ήταν προγραμματισμένο το χειρουργείο, γιατί είχα ένα δεξί μάτι που είχε αστιγματισμό, μυωπία, υπερμετρωπία. Τα είχε όλα. Και το βράδυ δυσκολευόμουν να οδηγήσω, δεν έβλεπα καλά πια. Το κάναμε με λέιζερ. Το έκανα χθες. Έμεινα δυο ώρες στο νοσοκομείο και γύρισα. Επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο και γιατί εκεί πέρα χειρουργεί η γιατρός μου, αλλά και γιατί δεν έχω λόγο… Έχω εμπιστοσύνη στα δημόσια νοσοκομεία. Το μόνο που τους λείπει πιστεύω είναι μια βοήθεια από το κράτος. Πριν κλείσει η σεζόν θα σου έρθω. Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην εκπομπή περίπου κανονικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved