Αννίτα Κούλη: «Δεν άφησα την υποκριτική όπως κάποιοι έτρεξαν να γράψουν»
Showbiz

Αννίτα Κούλη: «Δεν άφησα την υποκριτική όπως κάποιοι έτρεξαν να γράψουν»

Ηθοποιός, με σπουδές στον χορό και σεναριογράφος, η Αννίτα Κούλη έχει καταφέρει μέσα απο τους ρόλους της να αγαπηθεί από το κοινό πολύ.

Η ίδια μιλά σε συνέντευξή της για όλα ενώ επεσήμανε ότι δεν παράτησε την τηλεόραση, όπως έγραψαν κάποιοι.

  • Εσείς social media έχετε;

Έχω μόνο Instagram και δεν μπαίνω πολύ συχνά. Το προφίλ μου είναι κλειστό, δεν έχει καν το όνομά μου κανονικά, όποιος με βρει με βρήκε. Όταν συνέβη το κακό στα Τέμπη άνοιξα τον λογαριασμό γιατί θύμωσα πάρα πολύ και έκανα μια ανάρτηση.Έχουμε συστήματα τηλεδιοίκησης τρένων από το 2000 και από τότε έχουν παρελάσει όλα τα κόμματα. Μπορούν να πιάσουν όλους τους Υπουργούς Συγκοινωνιών, Μεταφορών, προστασίας του πολίτη και να τους δικάσουν; Δυστυχώς δεν θα το κάνουν.

kouli.jpg
  • Τηλεοπτικά θα σας δούμε;

Είχα δυο προτάσεις τα τελευταία δυο χρόνια δεν ήμουν όμως πολύευχαριστημένη από τη συμφωνία και αποφάσισα να μην το κάνω. Δεν καίγομαι απαραιτήτως να μπω στην τηλεόραση, από την άλλη όμως δεν άφησα και την υποκριτική όπως κάποιοι έτρεξαν να γράψουν.

  • Αυτό γιατί ακούστηκε;

Δεν ξέρω, ίσως επειδή δε με βλέπουν στην τηλεόραση, είναι κι αυτά τα καταραμένα clickbates που κυνηγάνε τα sites... Πάντως όχι, δεν άφησα ποτέ την υποκριτική.

  • Δεν σας έγινε πρόταση για το «Μια νύχτα του Αυγούστου» που είναι κάπως η συνέχεια της σειράς «Νησί»;

Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της σειράς ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά εμένα σαν επαγγελματία δεν με συνέφερε να το κάνω. Προτίμησα να συγκεντρωθώ στα δικά μου σενάρια και στο θέατρο.

Δεν ένιωσα όμως ότι τους κρεμάω γιατί έμαθα ότι θα γίνουν αντικαταστάσεις, ήταν άλλωστε μια διαφορετική ιστορία και μια συνολικά πολύ αξιόλογη δουλειά, είπε η Αννίτα Κούλη στο ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved