Αννίτα Κούλη: «Πριν από δύο μήνες έχασα τον μπαμπά μου από βαρύ εγκεφαλικό»
Showbiz

Αννίτα Κούλη: «Πριν από δύο μήνες έχασα τον μπαμπά μου από βαρύ εγκεφαλικό»

Η Αννίτα Κούλη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της που δεν απασχολεί με τα προσωπικά της παρά μόνο με τη δουλειά της.

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων, και για τον χαμό του μπαμπά της.

  • Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπη με κακοποιητικές σύμπεριφορές ;

Υπάρχει άνθρωπος σε οποιοδήποτε επάγγελμα που να μην έχει έρθει αντιμέτωπος με κακοποιητική συμπεριφορά; Δεν θέλω όμως να μιλήσω συγκεκριμένα.

  • Έχετε χάσει δουλειά επειδή δεν ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές;

Σήκωνα πάντα το ανάστημά μου δυστυχώς ή ευτυχώς. Έτσι μεγάλωσα από το σπίτι μου και έτσι είναι το σκαρί μου.Ήμουν και τυχερή γιατί δεν αυτά που μου συνέβησαν, ήταν σε μέρη που μπορούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Πάτησα πόδι, έβρισα, τώρα αν αυτό είχε αντίκτυπο στη δουλειά μου δεν ξέρω. Ίσως. Δεν θα το μάθουμε ποτέ.

kouli2.jpg
  • Ρωτήσατε τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί το έκανε αυτό;

Δεν θα είχε κανένα αντίκτυπο.Ήταν δυο-τρεις περιπτώσεις, κάποιες πιο σοβαρές και κάποιες λιγότερο. Παρόλα αυτά όταν πέφτει το όνομά σου κάπου και ο άλλος είναι ο τάδε μεγάλος και τρανός και πει «ασ’ την αυτή είναι περίεργη» κάπως έτσι οι αποδέκτες σιγά σιγά χτίζουν μια ιδέα για σένα χωρίς να σε γνωρίζουν στ’ αλήθεια.

  • Περίεργη επειδή δεν ενδώσατε στις ορέξεις του;

Επειδή αντιδράω, επειδή μιλάω και επειδή θα πάω στην επόμενη και θα πω «πρόσεχε το νου σου». Το έχω κάνει. Όταν έβλεπα έναν άνθρωπο που πήγαινε στο λάκκο με τα φίδια του μίλαγα, δεν έκανα το παπάκι όπως έκαναν συνήθως οι περισσότεροι.

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας που τo θέατρο λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά;

Πριν.δυο μήνες έχασα τον μπαμπά μου από βαρύ εγκεφαλικό μέσα σε δέκα μέρες. Δούλευα συνέχεια στο θέατρο και ακύρωσα μόνο μια παράσταση γιατί έπρεπε να πάμε στην Καλαμάτα για την κηδεία. Μπόρεσα κατά ένα παράξενο τρόπο να ξεχαστώ στο θέατρο. Με βοήθησε να μην μαυρίζω τόσο πολύ και κάπως με έσωσε ψυχολογικά. Μπορεί να είχα πέσει σε κατάθλιψη, δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσει η ψυχολογία μετά από μια απώλεια, είπε η Αννίτα Κούλη στο ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved