Κώστας Καζανάς για Έρωτα Φυγά: «Ο ρόλος του γιατρού ήταν πρόκληση, έμαθα πολλά»
Showbiz

Κώστας Καζανάς για Έρωτα Φυγά: «Ο ρόλος του γιατρού ήταν πρόκληση, έμαθα πολλά»

Ο Κώστας Καζανάς φέτος υποδύεται τον γιατρό του χωριού Κιάρι, τον Μιχάλη, στη σειρά του OPEN «Έρωτας φυγάς».

Ο ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο του και όλες τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σίριαλ και την επόμενη σεζόν, ενώ μιλάει και για το θέατρο.

  • Πώς αισθάνεστε που βρίσκεστε σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού;

Πολύ άμορφα! Όταν ξεκινήσαμε, δεν ξέραμε πώς θα προχωρήσει, τι ανταπόκριση θα έχει από τον κόσμο και όλη αυτή η αγωνία της αρχής τώρα έχει μετατραπεί σε χαρά, ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Φυσικά, η σειρά έχει και πολλή δουλειά, έχουμε 10ωρα γυρίσματα καθημερινά και η κούραση είναι μεγάλη, αλλά γλυκιά. Είναι πολύ σημαντικό για μας το ότι υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο.

  • Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκατε ότι θα αγαπηθεί η σειρά;

Από ένστικτο πίστευα ότι θα κάνει επιτυχία η σειρά! Αλλά το ένστικτο, ξέρετε, μερικές φορές είναι και λάθος, ωστόσο με δικαίωσε. Από την πρώτη στιγμή, το σενάριο, οι συντελεστές με έκαναν να νιώσω ότι θα κάνει επιτυχία, δεν μου συμβαίνει σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει.

  • Ωστόσο, το ένστικτό σας σάς έχει βοηθήσει και άλλες φορές, δείχνοντας τον δρόμο προς την επιτυχία;

Ναι, αρκετά, αλλά υπήρξαν και πολλές φορές που έχει κάνει λάθος. Είναι ισχυρό το ένστικτό μου, καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή κάτι υπάρχει που δεν μπορώ να το αναλύσω και να το εξηγήσω.Έρχεται, ύμως, το πλήρωμα του χρόνου και το αντιλαμβάνομαι. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, όπως οι συγκυρίες. Στην περίπτωση του «Έρωτα φυγά», λοιπόν, το ένστικτό μου δικαιώθηκε.Ήμουν τυχερός που βγήκε το ένστικτό μου.

  • Πώς εκλαμβάνετε την επιτυχία της σειράς;

Στον δρόμο οι άνθρωποι που με συναντούν με φωνάζουν «γιατρό» και εκεί είναι όλο το παιχνίδι! Το ευχαριστιούνται οι άνθρωποι όταν με βλέπουν επειδή υπάρχει και αυτή η σχέση με τη γυναίκα μου, που είμαστε σε κόντρα, και μου λένε διάφορα για όσα μου κάνει η Ελπίδα. Το καινούργιο παρατσούκλι είναι το «γιατρέ μου», και μου αρέσει.

  • Ο ρόλος του γιατρού είναι πρόκληση για εσάς;

Ναι, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που «τα έχουν καλά» με τα νοσοκομεία. Δεν παρακολουθώ ιατρικά σίριαλ και δεν είχα γνώση τι ακριβώς γίνεται. Πώς τα έφερε η τύχη και κάνω τον γιατρό! Είναι πρόκληση αυτός ο ρόλος για μένα. Έμαθα πράγματα μέσα από τον Μιχάλη. Αν δεν είχα δουλέψει αυτόν τον ρόλο, δεν θα είχα καταλάβει την ευχαρίστηση που αισθάνεται ένας άνθρωπος που δουλεύει σε νοσοκομείο, γιατί έβλεπα μόνο τον πόνο. Μου έδωσε πολλά πράγματα ο ρόλος μου, είπε ο Κώστας Καζάνας στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved