Τα Πάθη του Χριστού: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ηθοποιός της ταινίας, μετά από μάχη με τον καρκίνο
Showbiz

Τα Πάθη του Χριστού: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ηθοποιός της ταινίας, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο Βούλγαρος ηθοποιός Christo Jivkov, ο οποίος υποδύθηκε τον Άγιο Ιωάννη στην ταινία του Mel Gibson το 2004 Τα πάθη του Χριστού.

Η είδηση έγινε γνωστή από την βουλγαρική κινηματογραφική εταιρεία Red Carpet Films, που συνίδρυσε ο ίδιος.

«Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο και αγαπητό συνάδελφο Christo Jivkov, συνιδρυτή της «Red Carpet». Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι από αυτή την απροσδόκητη απώλεια. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!' ανέφερε η εταιρεία στο Facebook.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Maria Grazia Cucinotta, φίλη του Jivkov, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CqgMB8GMU7F

Στο μήνυμα που μεταφράστηκε από τα ιταλικά, έγραψε: «Ακόμα δεν θέλω να πιστέψω ότι έφυγες… ατελείωτος πόνος. Αντίο φίλε μου, ευγενική ψυχή, ο αγώνας σου για τη ζωή, ήταν ο αγώνας όλων όσων σε αγαπούν.'

O ηθοποιός αποφοίτησε από τη Βουλγαρική Ακαδημία Κινηματογράφου και Θεάτρου. Πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Profession of Arms» που σάρωσε τα βραβεία David di Donatello 2002 με εννέα νίκες, μεταξύ των οποίων και καλύτερης ταινίας. Συνέχισε την θριαμβευτική πορεία του στον ιταλικό κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Jivkov στη συνέχεια υποδύθηκε τον Απόστολο Ιωάννη στην ταινία του Mel Gibson, το 2004, με πρωταγωνιστές τον Jim Caviezel και την Monica Bellucci.

https://www.instagram.com/p/BHOZBfdDLZd

Δείτε το βίντεο:

Ο Christo Jivkov πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα την 1η Απριλίου 2023.

Ο παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του The Passion, Μελ Γκίμπσον , θρηνεί τον Christo Jivkov, έναν από τους πρωταγωνιστές της υπερπαραγωγής του 2004,

H δήλωση του: «Ο αγαπητός μου φίλος Christo έχασε την ηρωική μάχη με τον καρκίνο. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν γεμάτος ελπίδα και το πνεύμα του ήταν δυνατό. Θα μου λείψει, αλλά ξέρω ότι τα βάσανά του έχουν τελειώσει και έχει αιώνια ευδαιμονία...»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved