Οι celebrities που έπαιξαν σε video clip όταν ήταν παντελώς άγνωστοι!
Showbiz

Οι celebrities που έπαιξαν σε video clip όταν ήταν παντελώς άγνωστοι!

Έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα τους αλλά στα πρώτα τους βήματα έκαναν ένα ξεκίνημα που δεν το φανταζόμασταν.

Ο λόγος για τους Έλληνες celebritieς που είχαν περάσει μπροστά από τα μάτια σας σε video clips κορυφαίων επιτυχιών κι ίσως να μην τους προσέξατε ποτέ.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έπαιξαν σε μουσικά videos clips πριν γίνουν γνωστοί ή και το αντίθετο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Είτε πρόκειται για πρωταγωνιστικούς ρόλους, ή για πολύ μικρές εμφανίσεις, μερικοί από τους μεγάλους αστέρες της εγχώριας showbiz σήμερα, δοκιμάσαν τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Στη λίστα μας θα βρείτε παρουσιάστριες και ηθοποιούς αλλά και αθλητές που συνόδευσαν σπουδαίους τραγουδιστές πριν ακόμη κερδίσουν μια θέση στην καρδιά μας.

Μεταξύ αυτών η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελένη Μενεγάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου!

H Ελένη Μενεγάκη στο video clip του Προκαλείς

Το 1990 ο Μιχάλης Ρακιντζής κυκλοφορούσε το τραγούδι του «Προκαλείς». Το video clip σκηνοθέτησε σαν ταινία εποχής ο Γιώργος Σοφούλης με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος στο video clip του Διδυμότειχο Blues

Το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαρίτσα, σε στίχους Γιάννης Μπαχ Σπυρόπουλου. Κύριο πρόσωπο ανάμεσα στους φαντάρους που εμφανίζονται στο video clip, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο video clip του Πρώτο σου φιλί

Το 1993 ο Γιάννης Βασιλείου τραγουδά «Πρώτο σου φιλί, ναι» και τα κορμιά λικνίζονται. Η πρωταγωνίστρια με το φούξια μαγιό είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο video clip του Μπαμ και Κάτω

Ο Νίκος Καρβέλας έντυνε μουσικά το τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού και σηματοδότησε όλες τις εξόδους των 90’s. Η πρώτη από τις κοπέλες που εμφανίζονται στο video clip που σκηνοθέτησε ο Μανώλης Τζιράκης το 1996 είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Βίκυ Καγιά στο video clip του τραγουδιού Το ωραιότερο πλάσμα

15 ετών ήταν η Βίκυ Καγιά όταν πρωταγωνίστησε στο video clip του Λευτέρη Πανταζή «Το ωραιότερο πλάσμα».

Ο Γιάννης Στάνκογλου στο video clip του Είσαι η αγάπη μου

Το 1996 ο Φοίβος υπέγραψε τους στίχους και τη μουσική για το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Είσαι η αγάπη μου». Ανάμεσα στους άνδρες που την περιβάλλουν θα ξεχωρίσεις σίγουρα τον Γιάννη Στάνκογλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved