Μπουρδούμης – Δροσάκη: Ο μεγάλος έρωτας, ο γάμος, το παιδί και το άδοξο τέλος της σχέσης τους
Showbiz

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Ο μεγάλος έρωτας, ο γάμος, το παιδί και το άδοξο τέλος της σχέσης τους

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της showbiz ο ξαφνικός χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη Λένα Δροσάκη. Κανείς δεν το περίμενε και όμως συνέβη κι αυτό.

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018 και από τις πρώτες τους στιγμές άρχισαν να ονειρεύονται τη δημιουργία μιας οικογένειας. Κι έτσι κι έγινε, αφού απέκτησαν τον γιο τους, Αναστάση, ο οποίος ακόμα και μετά τον χωρισμό τους παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το 2018 που ξεκίνησε η σχέση, τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη έκρυβαν το ότι είναι μαζί. Το 2019 ωστόσο επισημοποιήθηκε η σχέση καθώς εκείνη τον συνόδευσε στο Φεστιβάλ της Βενετίας στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

Οι δηλώσεις του Μπουρδούμη για τη σχέση του

«Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης», είχε πει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο περιοδικό People.

bourdoumis-drosaki-(3).webp


Η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη

Τον Φεβρουάριο του 2020, έγινε γνωστό ότι η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε προετοιμάσει να κάνει και μια θεαματική πρόταση γάμου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, στην Αθήνα.

Ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά της για να της κάνει την πρόταση.

«Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» , την ρώτησε και εκείνη είπε το πολυπόθητο ναι!


Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το καλοκαίρι του 2020 στην Πάτρα, που είναι ο τόπος καταγωγής της νύφης με κουμπάρο τον καλό φίλο τους Άγγελο Μπούρα και την Βένια Καραγιάννη.

Λίγες εβδομάδες μετά ήρθε στη ζωή και ο γιος τους, Αναστάσης.

Ο κεραυνολόγολος έρωτας της Δροσάκη

«Για τον Αλέξανδρο ένιωσα έναν τεράστιο έρωτα, μια συνάντηση που έφερε έκρηξη. Ως μπαμπάς είναι τρυφερός, αγχωμένος αν θα τα καταφέρει. Υπάρχει ένας εκνευρισμός μετά τη γέννηση του γιου μας αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον.

Το παιδί ήρθε, δεν το σχεδιάζαμε. Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία λόγω μάλλον των πολλών κιλών που πήρα απότομα. Εγώ πήρα 30 κιλά. Το ευχαριστήθηκα!», είχε δηλώσει η Λένα Δροσάκη στο Love It.

bourdoumis-drosaki-(2).jpg

Το #metoo και οι καταγγελίες της Δροσάκη για τον Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Ο σύζυγός της που συνεργαζόταν και μαζί του σε σειρά της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», την στήριξε από την πρώτη στιγμή τόσο στο δικαστήριο, όσο και στο σπίτι και στα social media.

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ Λένα Δροσάκη. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

bourdoumis-drosaki-(6).webp

Σε άλλες του δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε πει ο ίδιος:

«Τρεις μήνες μετά το περιστατικό αυτό γνώρισα την Λένα Δροσάκη. Είχαμε μάθει ότι ο Φιλιππίδης αποχώρησε από μια παράσταση αλλά όχι περισσότερα πράγματα. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω. Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί. Έβλεπες τον άνθρωπό σου να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίζεις».

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τη δίκη, τελείωσε και η μεταξύ τους σχέση. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τον χωρισμό, μέχρι αυτή τη στιγμή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved