Κορινθίου: Φόρεσε το τζιν που κολακεύει όλους τους σωματότυπους! To απόλυτο trend της σεζόν
Showbiz

Κορινθίου: Φόρεσε το τζιν που κολακεύει όλους τους σωματότυπους! To απόλυτο trend της σεζόν

Η Μαρία Κορινθίου διαθέτει την κλασσική μεσογειακή σιλουέτα και οι επιλογές ρούχων που κάνει αναδεικνύουν περίφημα τις καμπύλες της.

Όπως έκανε και σε πρόσφατη εμφάνισή της οπού επέλεξε το απόλυτο trend της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε ένα wide-legs τζιν, το οποίο έπεφτε στα πόδια της με άνεση δείχνοντάς τα ακόμη πιο ψηλά!

maria-korinthiou-(1).jpg

Τα wide-legs τζιν εξάλλου είναι η απόλυτη τάση και στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια. Η Μαρία Κορινθίου το συνδύασε με μπεζ τοπ και μακριά κόκκινη ζακέτα.

Δες την στη gallery

«Πρώτα γιάτρεψα την ψυχή μου και μετά όλο αυτό ακολούθησε μια φυσική ροή. Η καρδιά μου έδωσε εντολή στον εγκέφαλο να ανανεωθώ. Δεν δυσκολεύτηκα γιατί το είχα πάρει απόφαση, είχα δώσει την εσωτερική εντολή.
Όμως, το ξαναλέω, ξεκίνησα από την ψυχή μου, έδιωξα καθετί τοξικό, έβαλα τελεία. Μαζί με την τοξικότητα έφυγαν και τα περιττά κιλά. Όταν αρχίζεις να πετάς από πάνω σου το συναισθηματικό και ψυχικό βάρος, όταν αρχίζεις να διώχνεις τη λάσπη, τότε φαίνεται το φως σου. Είμαι πολύ καλά πλέον.

korinthiou-(2).jpg

Πατήθηκε ένα κουμπί σε μια δεδομένη στιγμή και είπα στον Γιάννη ότι μέσα σε ένα χρόνο θα έχω κατακτήσει πέντε πράγματα – και τα πέτυχα. Αυτό ήταν το meditation μου, έδωσα εντολή να μου συμβεί εκείνο που ήθελα. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη και στοχευμένα κατάφερα ό,τι ζήτησα», έχει πει η Μαρία Κορινθίου για την αλλαγή στην εικόνα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved