Νομικού: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτό από τη βάφτιση των παιδιών της – Το εναλλακτικό σύνολο
Showbiz

Νομικού: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτό από τη βάφτιση των παιδιών της – Το εναλλακτικό σύνολο

Πριν από μερικούς μήνες η Δούκισσα Νομικού, απαντώντας σε σχόλιο follower, αποκάλυψε πως η βάφτιση των παιδιών της έχει γίνει.

Σε νέο πρόσφατο διάλογο που άνοιξε με followers της, δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το τι φόρεσε στη βάφτιση τους κι εκείνη απάντησε με μια φωτογραφία Ουσιαστικά λοιπόν είναι η πρώτη φωτογραφία από τη βάφτιση των παιδιών της που «βλέπει» το φως της δημοσιότητας.

1680795504319-657892107-doukissa-(4).jpg

Όπως θα δεις κι εσύ η Δούκισσα δεν πάτησε στην κλασσική προετοιμασία της μαμά αφού επέλεξε ένα εναλλακτικό look.

Όλη η οικογένεια είναι ντυμένη στα λευκά ενώ η βάφτιση όπως μπορούμε να καταλάβουμε έγινε σε νησί.

Η Δούκισσα επέλεξε ένα boho σύνολο με λευκό πουκάμισο με λευκή μάξι φούστα – παρεό και ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρο nude εσπαντρίγιες.

Η πανδημία και οι καραντίνες είχαν αναγκάσει την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να αναβάλουν τη βάπτιση των δυο παιδιών τους. Όταν όμως τα πράγματα χαλάρωσαν, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την βάφτιση των παιδιών τους.

1675215892397-803904125-doukissa-nomikou.jpg

Η οικογένεια επέλεξε να κάνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram από την Δούκισσα Νομικού μετά από ένα Q&A, όταν κάποιος από τους follower της την ρώτησε αν τελικά βάπτισαν ή όχι τα παιδιά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved