Παπακαλιάτης: Έχεις δει τον αδερφό του, Στέφανο; Η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή
Showbiz

Παπακαλιάτης: Έχεις δει τον αδερφό του, Στέφανο; Η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή

Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε μόνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ωστόσο ο διάσημος -πλέον- ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης προέρχεται από μεγάλη οικογένεια.

Πρόσφατα γνωρίσαμε την αδερφή του, Νάρα ενώ στην οικογένεια υπάρχουν δυο ακόμη αδέρφια, ο Στέφανος και ο Φίλιππος. Τα τέσσερα αδέρφια έχουν επιτύχει στη ζωή τους, ο καθένας στον τομέα του.

papakaliatis-stefos-(4).jpg

Ο Στέφανος μάλιστα είναι ένας από τους γιους της οικογένειας που επέλεξαν να ασχοληθούν με την επιχείρηση, η οποία εδρεύει στη Κρήτη. Εκεί λοιπόν ζει μόνιμα με την σύζυγό του και τον γιο τους.

Οι δυο τους φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δες τον στη gallery

Εκτός όμως από τη σχέση του με τον Στέφανο ο Χριστόφορος διατηρεί επίσης πολύ στενές σχέσεις και με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Φίλιππο.

H σχέση του γνωστού ηθοποιού με τον αδελφό του είναι πολύ ουσιαστική, καθώς μεγάλωσαν μαζί και ήρθαν πολύ κοντά αμέσως μετά τον χωρισμό των γονιών τους. Ο Χριστόφορος στο πρόσωπο του Φίλιππου έχει βρει έναν καλό φίλο με τον οποίο μοιράζονται αρκετά μυστικά. Ο Φίλιππος Παπακαλιάτης μοιάζει πολύ στον αδελφό του και από μικρός ήταν ο γόης της οικογένειας, με πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Φροντίζει να μένει μακριά από τις κάμερες, αλλά πάντα δίπλα στον αδελφό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved