VIDEO: Δείτε αποκλειστικά το λόγο που έκανε τον Παναγιώτη Πετράκη να συγκινηθεί
Showbiz

VIDEO: Δείτε αποκλειστικά το λόγο που έκανε τον Παναγιώτη Πετράκη να συγκινηθεί

Ο Παναγιώτης Πετράκης, την τελευταία εβδομάδα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά τα «Μυστικά της ΕΔΕΜ», που ως Λουκάς, έχει μαγνητίσει το γυναικείο κοινό ήρθε τόσο η πορεία όσο και η νίκη του στο «Just the 2 of us», όπου κυριολεκτικά απογείωσε τη δημοτικότητά του.

Οι θαυμαστές του, κάθε Κυριακή, συγκεντρωνόντουσαν στο στούντιο που γυριζόταν το show και ούρλιαζαν το όνομά του, μέχρι να κλείσει η φωνή τους. Μόνο τα κουκλάκια που λάμβανε εβδομαδιαίως να σκεφτεί κανείς… αρκεί. Να σημειώσουμε βέβαια πως όλα αυτά τα δώρα θα διατεθούν σε παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια να πάρουν ούτε ένα κουκλάκι για να παίξουν. Ο ταλαντούχος, Παναγιώτης, πριν λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό moreradio.gr, εκεί κάποιες κοπέλες από το fun club του αποφάσισαν να του κάνουν μια μεγάλη έκπληξη. Την ώρα της εκπομπής, μπήκαν πάνω από 10 κορίτσια στο στούντιο με τούρτα, σαμπάνια και μπαλόνια για να του πουν από κοντά «συγχαρητήρια» και να του αποδείξουν για άλλη μια φορά την αγάπη και την αφοσίωσή τους. Ο Παναγιώτης Πετράκης, κυριολεκτικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Δεν ήξερε τι να πει και πώς να το διαχειριστεί, το μόνο που κατάφερε είναι να ψελλίσει: «Δεν ξέρω τι να πω, νιώθω πως το σαγόνι μου έχει φτάσει στο πάτωμα». Ενώ, στη συνέχεια εξήγησε στους ακροατές ποιες είναι αυτές οι κοπέλες και τι σημαίνουν για εκείνον. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την έκπληξη καθώς και το τι έγινε μόλις έκλεισαν τα μικρόφωνα.



Σημείωση: Ο Παναγιώτης Πετράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ», με τους Κωνσταντίνα Βασιλείου, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Πένυ Θωμοπούλου













©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved