Showbiz

Δικηγόρος Σπυροπούλου για το τροχαίο με την ηλικιωμένη: «Η κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της»

Gossip-tv Team

Ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου Ανδρέας Μήτσαινας μίλησε για το τροχαίο που είχε η παρουσιάστρια με το αυτοκίνητό της κατά το οποίο παρέσυρε μία ηλικιωμένη γυναίκα. 

Ο σύζυγος του θύματος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή T-Live και μίλησε για το τροχαίο, μετά από το οποίο η ηλικιωμένη βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ο Ανδρέας Μήτσαινας θέλησε να παρέμβει για να μιλήσει για το όλο συμβάν τονίζοντας:

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις.

Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη» είπε ο γνωστός δικηγόρος και συνέχισε:

«Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς. Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved