Νικολέτα Καρρά: «Έχω βιώσει το θάνατο των γονιών μου, ήμουν μικρή…»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Έχω βιώσει το θάνατο των γονιών μου, ήμουν μικρή…»

Η Νικολέτα Καρρά παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Η ίδια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις απώλειες που είχε στη ζωή της καθώς έχουν φύγει από τη ζωή και οι δύο της γονείς, όταν εκείνη ήταν σε μικρή ηλικία.

  • Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που εσείς κληθήκατε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας;

Πολλές ήταν οι δυσκολίες. Έχω βιώσει το θάνατο των γονιών μου, χωρισμούς... Πολλά! Είναι σαν να την είχα μέσα μου!»

  • Πώς διαχειριστήκατε τις δυσκολίες και τι σας δίδαξαν;

Η απώλεια είναι κάτι δύσκολο για όλους τους ανθρώπους. Είναι μια συνθήκη με την οποία οι άνθρωποι αδυνατούν να συμβιβαστούν. Δεν μπορεί να χωρέσει το ανθρώπινο μυαλό την απώλεια. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε μικρή ηλικία. Είμαστε όμως «καταδικασμένοι» να το ζήσουμε, διότι πάντα υπάρχει ένα τέλος και κάποιοι που μένουν πίσω.

  • Σε τι ηλικία χάσατε τους γονείς σας;

Ήμουν μικρή όταν «έφυγε» ο μπαμπάς και λίγο μεγαλύτερη όταν έχασα τη μαμά μου. Ήμουν 8 και 23 χρόνων αντίστοιχα. Η δυσκολία της διαχείρισης της απώλειας είναι δεδομένη.

  • Ωστόσο, είναι παράσημο στη ζωή σας το γεγονός ότι καταφέρατε να αντεπεξέλθετε.

(γέλια) Μεταξύ μας, δεν τα έχω πάει και άσχημα με αυτά που έχω περάσει... Αποδείχτηκε ότι ήμουν δυνατό παιδί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, επί της ουσίας δεν έχεις άλλη επιλογή. Πρέπει να το διαχειριστείς. Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Οι επιλογές είναι οι εξής δύο: ή να πιάσεις τη ζωή από τα μαλλιά και να προχωρήσεις, με όποιες πληγές κι αν έχεις, ή... τι να πω; Να τα παρατήσεις και να βάλεις τέλος στη ζωή σου. Πολλές φορές οι επιλογές μας είναι μονόδρομος.

  • Είχατε όμως την ωριμότητα να το σκεφτείτε αυτό στα 23 σας...

Έπρεπε να ζήσω. Ποια άλλη επιλογή είχα; Ήμουν απολύτως μόνη μου. Έπρεπε να πιστέψω στον εαυτό μου. Να κάνω αυτό που λέει το τραγούδι: «Βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι». Στο δικό μου το μυαλό δεν υπήρχε κάτι άλλο, είπε η Νικολέτα Καρρά στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved